![]() |
Hmmmmm...Mam pytanko, czy jeśli będe miała na kompie program antywirusowy 'Panda' to czy na moim komputerze też będzie gra wolniej działa ?
Procesor pentium 4 , 3.00 GHz 512 pamięci Ram RADEON 9800 PRO Windows XP Zapomniałam czegu ? |
Cytat:
Co prawda antywirus "Panda" powoduje czasem problemy z systemem, ale to zdarza się praktycznie z każdym oprogramowaniem antywirusowym. |
A jeśli mam (aktualnie) dysk woooolniutki (prawie 80 giga) ? To coś zmienia ??
EDIT:// Do 4 pokolenia, czyli, że dużo osób w domu ? |
desha :
czyli, np masz małżeństwo i z niego wyjdą 3 pokolenia (czyli w domu będzie min 8 osób) do Sims0maniak'a: ok sprawdze to co napisałeś na 1 stronie jeszcze, ale to dopiero będzie jutro najwcześniej, bo mam od nowa system (świeżutki XP pro z SP1), a że jutro odbieram Radka 9550XT to nie chce syfić kompa sterami pod geforce'a :) a co shaderó, są to jednostki cieniowania, odpowiedzialne za efekty specjalne, np gf 4mx ich nie posiada przez co grafa nie nadaje się do niektórych gier obecnie są w wersji 3.0(czyli geforce 6xxx, pełna obsługa dx 9.0c, żadna gra nie wykorzystuje tego), dzisiejsze gry korzystają z wersji 2.0(czyli dx 9.0a i 9.0b) 2.0 wersje ma większość kart (radeon wszystkie(nowe) no i fx od nvidii. Co do wersji XT- warto dozbierać $ do nich :) różnica między 9600(nie mówię o SE) a 9600XT jest ogromna(lepsze pamięci, sybszy rdzeń i lepsza płytka drukowana). |
A 1 częśc pytania ? A tak wogóle to dzięki za odpowiedzenia na 2 cz.
|
pojemność nie nic do rzeczy :)
musiałabyć podać model dysku twardego (dokładnie) a bym Ci napisał jeżeli masz 7200 rpm i cache 8mb i jest to porządny twardziel(nie jakiś econo line) to jest on szybki :) |
ja nie wiem i tak mi sie odczasu ścina:\mój ojciec przywiósł nowego kompa z Ameryki i tak sie odczasu do czasu zatnie:\moze dlatego że pi**at nawet przy moim kij macie moją mega konfiguracje i tak sie odczasu do czasu zatnie:/
Procek: P4 3.60GHz jak ktoś nie wierzy ze taki procek istnieje dam dowód Karta graficzna: GeForce 6800 Ultra Ram:2048 dwie kości po 1024 no i qrde sie zacina nie wiem czemu karta graficzna :O ja jestem za tym ze pi**at oj dobra ale to nie ważne i tak jush w to przestałem grać |
Ah...
MI też simsy działały bardzo................ wolno ale obniżyłam im w opcajch grafiki (w thesims2) różne czynniki na niskie i teraz mniej więcej jest wszystko oki czasami jak przewijam to się lekko zacina na minutkę ale potem już jest dobrze ;)
|
Cze. A ja mam pytanie, czy THE SIMS 2 wejdzie mi na mojego kompa, proszę o odpowiedź...
Procesor: Duron 1200 mhz Pamięć RAM: 128 MB Karta Graficzna: Riva TNT 32 MB Dysk twardy: 40 GB Proszę o szybką odpowiedź !! |
wejść wejdzie ale będzie sie ciąć :( jak ustawisz na małe detale to sobie pograsz :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:25. |