![]() |
Cytat:
|
Nie rozumiem... Jak to na początku gry? Czy to oznacza, że poźniej jest ich więcej? :O
|
Cytat:
|
jaki.......
............jest kod na poprawę humoru, nie znm podajcie????????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja dużo razy zatrudniałam opiekunkę ale opiekunka jak włoże dziecko do kojca żeby się przespało to umie tylko wyciągać i psuje mi dziecko bo jest niewyspane nienajedzone i zabiera go opieka społeczna to ma być opiekunka to jest ktoś kto krzywdzi dzieci ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ona jest :alien: kosmitką :alien: ale taką prowdziwą nie z wyglądu z zachowania jest bombą :bomb: która wybucha przy dziecku jest dziablicą :chair: krzywdzącą dziecko
|
Cytat:
------------------------------ na szczęście przez opiekunke nie straciłem w simach dzieci ale czasami zdarzały mi się błędy, że znikała skrzynka pocztowa, a opiekunka ZOSTAŁA I NIE MOGŁA PÓJŚĆ!!! NAWET NASTĘPNEGO DNIA PRZYSZŁA DRUGA!!! zajmowała wszystkim łóżka, sikała na podłogę, zżerała zawartość lodówki i DOPROWADZAŁA MNIE I MOICH SIMÓW DO SZAŁU!!! musiałem rodzine przeprowadzić. na szczęście tam dzieci podorastały i nie musiałem już tej [beep] zatrudniać. |
To prawda te opiekunki są do niczego.Skorzystałam z usług opiekunki,ale kiedy przeszła nie zajmowała się dziećmi ,kiedy np.mojemu simowi(małe dziecko)miało brak higieny to opiekunka dawała mu jeść chodż było najedzone..a tak w ogóle to ciągle majsterkowała przy kuchni i trzy razy wywołała pożar...Tych opiekunek mam serdecznie DOSYĆ...!!!!!!!!!! :1smutny: :jump:
|
Ona miala sie opiekowac dziećmi a żarła se moje zapasy z mojej lodówki (chamstwo jedno) wkurzylam sie i zwolnilam ja a ona zabrala mi dziecko (jędza jedna)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:48. |