![]() |
Nie lubię zdobywać punktów umiejętności i aspiracji .Nie lubię także chodzić do szkoły i odrabiać lekcje :D
|
Cytat:
i: -gdy sim jest czerwony(humor, dzis mi sie to zdarzylo) :[ -chodzic do szkolu:P i... nie wiem! |
Ja nie lubię spełniać ich zachcianek :\ np. mieć 10 dzieci :O albo zdobyć miłość 5 simów :)
|
Cytat:
Ja tak jak wiekszosc nie lubie budowac domow, opiekowac sie maluchami, nabijac do końca umiejetnosci itp. |
Nie lubie pasjami jak doczekam któregoś kolejnego pokolenia i simka nie może mi urodzić bo się gra wywala. Szlag mnie trafia bo potem łazi do sąsiadów z takim wielkim brzuchem.
|
Ninawidzę jak np. jest 6.00, lekcje nieodrobione, a sim na wyczerpaniu... Albo kiedy np. sim musi zdobyć punkt logoki ( zależy mi na awansie ) a za godzinę podjeżdża jego samochód... Nie lubię realizować zachcianek simów, budować, urządzać domu...
|
Cytat:
PS: A jeżeli chodzi czego nei lubie..To odrabiania lekcji,zdobywania punktów itd. |
Ja nienawidzę czekać aż w końcu się Simsy załaduja...
|
Ja najbardziej nie lubię chodzić do szkoły i robić zakupów. B)
|
A ja najbardziej nie lubie kosmitówq bo są brzydcy nie lubie też robić zadań chodzć do szkoły i zdobywać punkty umiejętności
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:38. |