![]() |
|
ts2u bardzo mi sie podoba ale jest tylko 1 problem stanowczo zbyt często zawiesza sie gra w moim przypadku to około7 razy w ciągu godz, nie można sie dobrze rozkręcić :\
|
Witam
Witam. Na mnie gra Sims 2 na Studich zrobiła dobre wrażenie, spodobał mi się nowy wskaźnik reputacji i kilka innych innowacji,ale jest też coś co minusiuje, a mnianowicie moje simy mają bardzo mało czasu na spędzanie czasu z rówieśnikami, nie mówiąc już o jakimś tajnym stowarzyszeniu czy czirliderkach!Powinni mieć weekend jak w normalnym zyciu, trzba troszkę odpocząć! A simowie mogliby wtedy imprezować na maxa,albo odrabiać zaległości w pisaniu np. pracy semestralnej! Po za tym gra jest w porządku i stwarza sporo możliwości wyboru "życia" dla swojego sima.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! |
Ja jeszcze nie mam TS2 NS ale probuje zdobyc tylko bardzo mnie wkurza ladowanie gdy nie mam NS a co dopiero jak bede miala.Mam nadzieje ze nie bede zalowac.
:P Kasia |
Chyba 9,5... Wszystko jest OK, twórcy wychodzą na przeciwko wymaganiom graczy... mi np. ciągle brakowało takich obiektów jak maszyny do siłowni, aparat i coś do zmieniania twarzy WYJĄTKOWO szkaradnych simków. Połówkę odejmuje za błędy, które niestety jeszcze pomimo wszystko się zdarzają... ;)
|
Cytat:
chociaż nie mam gry gorąco ją polecam ps. THORIN OKROPNY AVART |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:48. |
|