TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Bractwo (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15734)

Yvez 26.03.2005 10:50

<((Pytanie))>

Po przeczytaniu całego tematu.. jesteś lekko podłamany. Zadajecie mnóstwo tych samych pytań.. Nie można przeszukać tematu? Czasem jest to nieco męczące, lecz w ten sposób nie zaśmiecacie tematu.
Rainne: Cóż za cierpliwość, cóż za determinacja! Budzisz we mnie respekt, naprawdę..

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat :P
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Przepraszam, przepraszam, przepraszam za powtórzenia.

I proszę, drogi czytelniku, jeżeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, lepiej nic nie odpisuj. Nie nabijaj postów. Dziękuję.

Pozdrawiam,
Loupiot.

Lea 27.03.2005 23:26

Cytat:

Napisał Loupiot

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat :P
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Loupiot.

Najprościej jest innym simem z innej parceli ale można też simowi który "nas" odwiedza zaproponować przyłączenie się do bractwa. Mi się to jak dotąd nigdy nie udało a miałam pozim bractwa "5" ale.... ponoć można :D

dzekus1234 28.03.2005 07:08

Ja miam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół

Nesy 28.03.2005 10:46

wow 35 :O ja najwięcej mialam chyba 5 :P xP
a w simach1 12... :D
ale mam niezawodną metodę na zdobywanie przyjaciół... (wymysliłam ją niedawno)
Na początku poznaje na parceli publicznej trzech, czterech członków bractwa/ tajnego stowarzyszenia.
Odowiadam im tylko kawał zeby miec ich w KONTAKTACH.
Potem jade do domu i po kolei dzwonie do kazdego...
po kilku godzinach rozmowy sim staje sie moim przyjacielem...
to NAJSZYBSZA metoda...
u mnie poskutkowala wtwdy gdy chcialam dostac sie do stowarzyszenia. :D

kes 29.03.2005 00:44

ktos sie wczesniej pytal o zalety bycia w tajnym bractwie. otoz tak:
*wczesniej wspomniane nagrody aspiracji ( podobno dostepne w siedzibie bractwa- nie wiem, nie bylam) tj, krowo-roslina, aparat fotograficzny, maszyna do falszowania pieniedzy
*mozliwosc dzwonienia do mrocznego kosiarza, co za tym idzie wskrzeszania zmarlych przyjaciol, lub zamienienia ich w zombie
*i najlepsze... "poprawianie stopni" za pomoca wlamania sie do systemu uczelni :)

dzekus1234 29.03.2005 07:21

Cytat:

Napisał _AgAtA_
wow 35 :O ja najwięcej mialam chyba 5 :P xP
a w simach1 12... :D
ale mam niezawodną metodę na zdobywanie przyjaciół... (wymysliłam ją niedawno)
Na początku poznaje na parceli publicznej trzech, czterech członków bractwa/ tajnego stowarzyszenia.
Odowiadam im tylko kawał zeby miec ich w KONTAKTACH.
Potem jade do domu i po kolei dzwonie do kazdego...
po kilku godzinach rozmowy sim staje sie moim przyjacielem...
to NAJSZYBSZA metoda...
u mnie poskutkowala wtwdy gdy chcialam dostac sie do stowarzyszenia. :D

Tylko , że ja używam kodu . Jest łatwiej :P . Twoja metoda nie jest najszybsza , chyba , że bez kodów :) . Gram jednym simem w bractwie czy to przez to ???

Yvez 29.03.2005 10:02

<)Odpowiedź(>

Hmm.. Troszeczkę zbaczamy z tematu, ale powiedzmy, że mamy kilka promili po świętach, w końcu, więc.. :P

Świetną interakcją z innymi simami w 'Na Studiach' jest spędzanie czasu. Dzięki tej interakcji mój simma takie silne więzy :D Ciekawa jest też gra w zośkę... B)

dzekus1234 04.04.2005 15:53

Ja mam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół . Pomóżcie

Martab3 05.04.2005 09:58

Aaa... Tego pytania nie było. JAK się zakłada bractwo? Bo nie do końca zajażyłam... :O :\

Takanuva 05.04.2005 10:31

Cytat:

Napisał Martab3
Aaa... Tego pytania nie było. JAK się zakłada bractwo? Bo nie do końca zajażyłam... :O :\

odpowiedź jest na samym początku tematu. Mieszkasz w domku i naciskasz na telefon i wybierasz "załóż bractwo" (lub coś podobnego)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:05.