Tidus2004 |
03.04.2005 22:39 |
Cytat:
Napisał freta
Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem ! :(
|
Na prawdę nie wiem co z tymi zdjeciami. Dwałem zdjęcia z konta na onecie i też nie wszystkim działało. Teraz drugi odcinek mam z konta interii i jak widzę też nie działa. Nie wiem co mam zrobić. A najdziwniejsze jest to że mi za każdym razem działają.
Jak wiesz jak rozwiązać ten problem to ratuj.
Cytat:
EDIT: Gosh! Zdjęcia są przepiękne! Wszystko jest cudowne! Jak w filmie...zamek cudny, hol jak prawdziwy, salon super, te obrazy na ścianie...wszystko jest znakomite. Obraz "grubej" damy...pod wrażeniem jestem. Czy sam budowaleś ten zamek? Bo jak na nego patrzę to aż mnie zazdrość zżera...
|
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
Naprawdę jestem ci wdzięczny za taka ocenę. Jesteś takim dopalaczem, bo teraz na pewno z większą chęcią zrobię kolejne odcinki.
|