TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Harry Potter i żródło życia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16500)

Tidus2004 03.04.2005 20:28

Cytat:

Napisał *Roxi*
No to kolej na mnie. Pierwszy odcinek jest taki sobie ale podobał mi sie ze względu na ładne zdjecia. Lecz niestety w drugim odcinku fotki sa niewidoczne. Za to treść moim zdaniem przynajmniej jest o wiele ciekawsza niż w części I. Wcale sie nie nudziłam czytajac go...nie wiem tylko co z tymi zdjęciami. Znalazłam tylko jeden błąd...to bardzo mało...chyba, że nie zauważyłam. Przyjemnie sie czyta...liczę na to, że dalsze odcinki będą równie udane jak ten.
Pozdrawiam *Roxi*

Na prawę nie wiem czemu nie otwierają ci sie zdjęcia. Mi działają. Ale już nidługo założę konto w interii (do tej pory miałem w onecie) i może w końcu będą działać.

Raija 03.04.2005 20:30

Już widzę zdjęcia. Patrz na moj poprzedni post.

taga91 03.04.2005 20:48

Twoje FS jest pierwszym ocenianym przeze mnie ... Więc moja ocena brzemi : 9.5/10
Znalazłam tu taki fragment, w którym widać to że lubisz HP bo jest to fragment pisant stylem J.Rowling.A oto on (
Cytat:

Napisał Tidus2004
- Więc może najpierw się przedstawimy - kontynuowała dziewczyna w różowej bluzeczce. - Ja jestem Emma Watson, to jest Daniel Radcliffe- wskazała na siedzącego obok młodzieńca - i Rupert Grint - [B]tym razem lekko skinęła głową na chłopca o ognisto rudych włosach stojącego na środku pokoju.[B/] - Ale to są nasze drugie imiona i nazwiska, które ukrywają naszą prawdziwą tożsamość.

Nprmalnie jak bym czytała Harrego Pottera ... Jak dla mnie świetne ... Gratuluje !!

Tidus2004 03.04.2005 20:58

Cytat:

Napisał taga91
Twoje FS jest pierwszym ocenianym przeze mnie ... Więc moja ocena brzemi : 9.5/10
Znalazłam tu taki fragment, w którym widać to że lubisz HP bo jest to fragment pisant stylem J.Rowling.A oto on (

Nprmalnie jak bym czytała Harrego Pottera ... Jak dla mnie świetne ... Gratuluje !!

Wielkie dzięki.
Masz rację, uwielbiam książkę Harrego pottera. A styl Rowling po prostu kocham. Dlatego pisze podobnie, a bynajmniej staram się....

Delicate 03.04.2005 21:45

Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem ! :(

Tidus2004 03.04.2005 22:39

Cytat:

Napisał freta
Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem ! :(

Na prawdę nie wiem co z tymi zdjeciami. Dwałem zdjęcia z konta na onecie i też nie wszystkim działało. Teraz drugi odcinek mam z konta interii i jak widzę też nie działa. Nie wiem co mam zrobić. A najdziwniejsze jest to że mi za każdym razem działają.
Jak wiesz jak rozwiązać ten problem to ratuj.

Cytat:

EDIT: Gosh! Zdjęcia są przepiękne! Wszystko jest cudowne! Jak w filmie...zamek cudny, hol jak prawdziwy, salon super, te obrazy na ścianie...wszystko jest znakomite. Obraz "grubej" damy...pod wrażeniem jestem. Czy sam budowaleś ten zamek? Bo jak na nego patrzę to aż mnie zazdrość zżera...
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
Naprawdę jestem ci wdzięczny za taka ocenę. Jesteś takim dopalaczem, bo teraz na pewno z większą chęcią zrobię kolejne odcinki.

Dream 03.04.2005 23:01

...

A czy ja też mogę poznać ten sekret??! Zdjęcia najlepiej wgraj na http://members.lycos.co.uk Zapewniam, że wszyscy je obejrzą :P
No cóż, pozdrawiam.
Ps. Jak nie będziesz wiedział jak sie zarejstrować na Lycosie, pomogę.

Mirrian 04.04.2005 06:13

Pierwszy odcinek był ciekawy...
Ale w drugim nie widze zdjęć!

Sahem 04.04.2005 15:06

A ja wogle nie widze zdjęć;(;( Ja chcę zdjęcia!!;(;(

Tidus2004 04.04.2005 15:26

Cytat:

Napisał Sahem
A ja wogle nie widze zdjęć;(;( Ja chcę zdjęcia!!;(;(

No....TERAZ ZDJĘCIA MUSZĄ DZIAŁAĆ. SPRAWDZAŁEM NA INNYM KOMPIE I TAM DZIAŁAJĄ, JAK WAN NIE DZIAŁAJĄ TO JUŻ NIE MOJA WINA. ;P

:D :D :D :D :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:12.