![]() |
Cytat:
|
Ale ludzie macie super. Ja muszę jechać 150 km do media markt. W moim biednym mieście nie ma takich sklepów.
|
Ja mam aż 90-100 km. Bo w krakowie lub w Rzeszowie. Ale i tak zamawiam na wirtusie, lub innym sklepie internetowym. xP
|
Cytat:
The Sims 2- The sims, The Sims Światowe Życie The Sims 2 na studiach- The Sims Balanga oraz coś nowego The Sims 2 Nocne życie- The Sims Randka Wg. mnie dodatek "Nocne życie" będzie EXTRA!!! :D |
Nocne zycie
Super , ze piszesz o nowym dodatku juz nie moge sie doczekac . obrazki zapowiadaja swietna zabawe!!!!!!!!!
och gdzie tam jesien B) |
No, na zimowe wieczory jak znalazł ;) . Tak bardzo chciałbym aby w tym dodatku ukazały się obiekty:
-Samochód prywatny, gdzie nasz Sim robił by prawo jazdy i później mógł jako nagroda aspiracji lub kupić samochód i nim jeździć :P , do miasta, do sąsiadów -Rower! Też by się przydał. Możnabyłoby ćwiczyć na nim kondycję i jeździć do sąsiadów -Motor! Coś w stylu samochodu. Fajnie by było takim czymś jeździć, co? Podejrzewam, że NIGDY tego nie wydadzą :\ . Dodatkowo chciałbym jeszcze nowe kariery: -Informatyk -Ogrodnik -Dostawca pizzy -Opiekunka do dziecka -Nauczyciel/Dyrektor szkoły publicznej/prywatnej -Sprzątacz/Sprzątaczka -Strażak Ale to napewno tylko moje marzenia :1smutny: . |
I pokaże jakie cchciałbym dodatkowo jeszcze dodatki do gry:
-The Sims 2 (lece od poczatku - fajne- The Sims, The Sims Światowe Życie, The Sims Balanga) -The Sims 2 Na studiach (przeciez jest :D- Całkiem nowy dodatek bez porównania) -The Sims 2 Nocne Życie (Od tego temat- The Sims Randka) A ooto jakie ja bym jeszcze zrobił: - The Sims 2 Na wakacjach (The Sims Wakacje) - The Sims 2 Zwierzaki (The Sims Zwierzaki+ nowe zwierzątka itd.) - The Sims 2 Gwiazda (Gwiazda) - The Sims 2 Abrakadbra (Abrakadabra) - The Sims 2 Piękne życie (Np. Branie ślubu w miejscu publicznym, szpitale, komisariaty policji, nowe kariery, nowe obiekty itd., itp.) Fajnie by było nie??? Ciekawe jak naprawde bedzie??!! |
Yes :P
No, fajne propozycje Patryczek. Niektóre;) Tylko wiesz ... Mam jedną uwagę. Nie można na tym forum raczej pisać posta pod pstem. Najlepiej skorzystać jeśli zapomniałeś czegoś dodać z opcji "Edytuj" przy swoim wypowiedzeniu. Widzisz ? xD
The Sims 2 : Nocne Życie! Wyrusz swoimi Simami na romantyczną noc! Twoi Simowie na mieście wbijać się będą na wszystkie odjazdowe imprezy. Czy będą tańczyć aż do świtu, spędzą romantyczną noc poza domem lub wpadną do kręgielni to i tak będzie niezapomniana noc. Pozwól, aby twój Sim mógł cieszyć się z nocnych igraszek ze swoim partnerem. Decyduj o życiu prywatnym i intymnym swoich Simów. Spełniaj ich nocne i życiowe zachcianki. To może być początkiem burzliwej nocy albo wielkiej klapy. Gotowy na zabawę i romanse? Przeżuć się na noc! http://members.lycos.co.uk/simsy2/art04.gif ... ;) |
Oni naprawdę nie mają kiedy wydawać tych gier, tylko jak się szkoła zaczyna?! No to już na pewno będę grał :\ .
|
jak na razie to dodatek zapowiada się na taki sobie . I na razie na każym screene jest ten wampir i ten facet
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:07. |