![]() |
|
Mi nigdy jeszcze nie wyrosły za pierwszym razem jak usiadłem, zawsze musze z 30 razy
|
Dobnra nie wazne odkryłam wszystkie zaklecia i krystały u dzieci i u dorosłych:P
|
To Cornelia podziel się jak je zdobyłaś i pomóż innym graczom.
Jutro lece po gierke!!!!juhuuuuu |
A JAK DZIECKO MA ZDOBYĆ MUCHOMORY SIEDZIAŁO NA TYM GRZYBKU I NIC A CZY TO MA BYC TAKI BIAŁY GRZYBEK Z TRYBU KUPOWANIA??CZY MOŻE TAKI MAGICZNY CO WYRASTA JAK FASOLA?????
--------- prosze pomóżcie jak MA ZDOBYĆ MOJE DZIECKO TE GŁUPIE MUCHOMORY MAM JUŻ SMOCZE ŁUSKI,ŁZY I PYŁ WRÓŻEK I CO DALEJ???ALBO CZY MOŻNA ZAMIESZKAC W TYM DOMKU 99 KTÓRY ZNAJDUJE SUĘ TAM JAK SIE WSPINA PO FASOLI??? |
Cytat:
2. Nie, nie można tam zamieszkać, bo żadnego domu tam nie ma - jest tylko działka ze śpiącym Willem Wrightem - twórcą TS ;) |
Muchomory -> trzeba ciagle siadac na tym krzeselku z muchomorkiem..Az cos w koncu jakby zabulgocze i wtedy szukasz po dzialce gdzie wyrosly Ci muchomorki.
|
U mnie do tej kobiety która nie jest gwiazdą, fan nie przychodzi.I wten sposób nie
mam róż! :( Czy da się jakoś inaczej zdobyć róże? :huh: |
Cytat:
W pierwszym przypadku czarne różne i tak się jej do niczego nie przydadzą, bo jest to zaklęcie zwiekszające poziom gwiazdorstwa, a w drugim musisz po prostu trochę popracować nad swoją popularnością ;) Składnik ten możesz oczywiście uzyskać również dzięki jakiemuś przedmiotowi ściągnietemu z neta, ale nie wiem, czy takie rozwiązanie Cię satysfakcjonuje ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:34. |
|