TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Fanatyczny wielbiciel-fan (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2033)

likagirl 22.03.2004 17:09

Cytat:

Originally posted by Zaria'dna@Mar 22 2004, 06:52 PM
u mnie to ciągle się zjawia taki facet z wąsem - jak jest u was? macie tylko jednego czy jest ich więcej?
Moja ma wielbicieli dużo ale takich fanatycznych to tylko jednego-niebieski grubas który podskakuje i lata za moją simką wszędzie :rolleyes:

Sutek 22.03.2004 18:33

Mam problem, mam juz wszystkie 5 gwiazdek (zdobylem je naturalnym sposobem, zadnych kodow czy obrazkow) a jeszcze nie dostalem nagrody Simmy :(. Co jest? Czekam i czekam

Eowyn 22.03.2004 19:15

fanatyczny wielbiciel gdy moja Simka pływa w basenie pływa razem z nią
i chociaz basen jest ogrodzony i trzeba przejsc przez dom to on nie ma zadnych skrupulow :lol: ale resztek z obiadu to jeszcze mi nie zjadal

likagirl 22.03.2004 21:18

Cytat:

Originally posted by Sutek@Mar 22 2004, 08:33 PM
Mam problem, mam juz wszystkie 5 gwiazdek (zdobylem je naturalnym sposobem, zadnych kodow czy obrazkow) a jeszcze nie dostalem nagrody Simmy :(. Co jest? Czekam i czekam
Mi się wydaje że musisz dużo jeździć do showbiznesu (no a i tak się da 1raz w dniu) i występować np. na karaoke czy nagrywać płyty, wyjść na wybieg czy może jako aktor wsytąpić.No i oczywiście musisz być towarzyski - urządzaj od czasu do czasu imprezki, rozdawaj autografy, wysłuchuj fanów i spedzaj czas ze sławami...Ja tak robiłam i dostałam złotego(a moze jakiegoś innego ale twonga) twonga i nagrodę publiczności.A inna simka mówie ci rzuciła zaklęcie tylko i odrazu przyjechała limuzyna i ona dostała Simmy (a z resztą gdzieś o tym pisałam)

Sutek 23.03.2004 11:35

eee, srebrnego TWONGA to ja tez mam i jeszcze zlota i srebrna kamere :P. I robie dokladnie jak piszesz, nawet z Weronika Ktos moj Sim kocha na czerwone serducho (ona zreszta tez :wub: ) i witam sie z gosciami o nazwisku "Każdy" w dzielnicy. Ja musze coziennie tam bywac bo zbieram kase na nowy domek :P

likagirl 23.03.2004 11:48

Ale przecież możesz wpisac kod na kase, a moja simka nic nie robiła oprócz zaklęcia i dostała simmy, może spróbuj tak :D

Midway 23.03.2004 13:15

Cytat:

Originally posted by Marilyna@Mar 16 2004, 06:01 PM
Nie ma żadnego ochroniarza i w tym tkwi błąd... dobrze by było aby był.Chronił by nas przed "wielbicielem", kiedy jesteśmy Gwazdą :D
Ochroniarz jest to kamerdyner który odgania fanatycznego wielbiciela i robi nawet śniadanie :P
Ktoś pisał czy może zagłodzić fanatycznego fana on i tak wróci kiedyś do mnie przyszło dwóch fanatycznych wielbicieli naraz (bez żadnych nieudanych czarów)

Sutek 23.03.2004 16:49

Cytat:

Originally posted by Midway@Mar 23 2004, 03:15 PM

Ktoś pisał czy może zagłodzić fanatycznego fana on i tak wróci kiedyś do mnie przyszło dwóch fanatycznych wielbicieli naraz (bez żadnych nieudanych czarów)

Ja to pisalem :P. A likagirl od jakiegos czasu mowie kodom NIE (no..poza "move_objects on" :P) tak jest znacznie ciekawej, z kodami na kase to gra arcyszybko sie nudzi. Tobie tez polecam granie bez kodow na kase. Aha i nie mam Abry wiec nie moge rzucac zaklec

likagirl 23.03.2004 20:59

No sprubuje grać bez kodu na kase, ale dłużej niż 10 min nie pogram bo lubie wydawać dużo kasy na fajne rzeczy, a moje domy w simsach zawsze są budowane z pomocą kodów :D

Harimatris 02.04.2004 13:12

A ja mam 5 gwiazdek, które zdobyłam za pomocą obrazka, a fanatyczny fan nawiedza mnie tylko, kiedy jadę do dzielnicy showbiznesu. Co zrobić, żeby przyszedł do domu i np. wyjadał te resztki z obiadu? :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:52.