![]() |
|
Proszę pomóżcie mi! Bo mam ferie i chcialbym to rozszyfrowac :1smutny:
|
Mam problem jak chce wlaczyc SimPe to wyskakuje mi taki błąd:
http://img172.imageshack.us/img172/3950/beztytuutk4.png A i jak sie wchodzi na tamta stronke co sie sciaga SimPe to który mam ściągnąc bo tam jest ich dużo. |
ice11 - żeby simPE Ci działało, musisz najpierw zainstalować Microsoft NET Framework:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en i wszystko będzie OK, nie będzie tego komunikatu. :) |
Mm problem. Mam wersję v.60 czyli tą najnowszą i nie pokazuje mi się okienko z obiektami więc czy dalej jest możliwość robic taks samo??
|
Witam teraz ja zajmuje sie troche meshami.. chciałam zrobic ubranko :D problem pojawil sie juz we wczesnej fazie tworzenia.. po zapisaniu i otwarcia drzewka... wyskakuje blad z eon nie moze znalezc pliku.. a rpzeicez zapisywałam.. czy moge prosic autora tematu o kontakt na gg ?? 4200204
Bede zobowiązana :) pozdrawiam :) |
Odp: Jak stworzyc dodatek - poradnik
A można zmienić wygodę, koszt itp.?
|
Kurde jak to zrobić niech ktoś pomoże błagam!! czy jak chce ztworzyć dodatek to musze to zrobić na podstawie innego dodatku np. szafki ?? czy nie ?? prosze o odpowiedz z góry dzięki
|
jak ściągnąć te programy? na tych stronkach jest wszystko po angielsku chyba a ja nie znam innych jezyków tylko polski.
|
nie wiem co jest, ja mam całkiem inne SimPe niż tutaj.
W oknie które sie pojawi,wybierz Gruped Objects (1),znajdz obiekt na którego podstawie chcesz stworzyc jakis dodatek (lampa,stół,krześło itd). - ok to mam trochę inne niż na zdjeciu ale jest. Ponizej klikasz zakładkę Clone (2) po czym nic nie zmieniając klikasz start (3) - no i właśnie tego nie mam. nie mam żadnej zakładki Clone... Co jest? piszcie na gg: 5185761 albo na e-mail: [email protected] plisss pomóżcie!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:47. |
|