![]() |
|
DZIĘKI ZA WYPOWIEDZI. JUTRO BĘDE MIAŁ NOWEGO KOMPA I ODPOCZĄTKU BĘDE INSTALOWAŁ WSZYSTKIE SIMSY I CHYBA KUPIE ABRE
NO ALE NIE WIEM. I CO Z KODAMI?? JAKI JEST KOD NA DOBRE SAMOPOCZUCIE?? I JAK SIE ODKRYWA CZARY?? |
Sebastian kup sobie Abrakadabre wszyscy ją chwalą razem ze mną. kody można ściągnc.
|
tak nadszedł ten dzień około 22 bede juz miał sprawny nowy komp więc jutro instaluje simsy. skąd można kody zciągnąć do abry?? i jaki jest kod na dobre samopoczucie??
|
Już grałem na mojim nowym kompie ale nie kupiłem abry narazie ,mysze znaleść płyte do grania z the sims zwierzaki bo chce wszystkie dodatki pokoleji zainstalować. ma ktoś kody do abry???????????
|
Nie pisz posta pod postem.... nie ma kodów do Abry. Są tyle zwyczajne takie jak rosebud, move_objects on itp.
|
żabka zauwarz że jeden post pisałem 23grudnia a drugi 28grudnia kiedy bedzie okazja kupie abre bo jest strasznie tania tylko 69zł ale może zamiast abry kupie myszke bezprzewodową za 349zł nie wiem
|
Ja Ci radzę The Sims Abrakadabra - jaki pozytek będziesz miał z bezprzewodowej myszki?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:34. |
|