![]() |
to po co piszesz nowy post? :lol: ^_^
|
Kod:
http://sims.kelsha.net/magic8.html a zielonki nie ma |
A ja mialem tylko czerwonego :D i na niego zagłosowałem , chociaż wszystko spala itp. ^_^
|
Najwidoczniejmało sie opiekowałeś smokiem jeśli chcesz mieć inne tolory to opiekuj się nimi lepiej.(a moim zdaniem ren temat jest do zamkniecia bo wsystko o smokach jest wyrzej.)
|
Zagłosowałam na żółtego, bo tylko takiego jak dotąd miałam :P
Ostatnimi czasy w ogóle nie mogę nic z Pyritie zrobić! Cokolwiek uczynię ten się złości, tj. gryzie mojego Sima czy coś w tym stylu. Dlaczego??? |
Cytat:
Moim ulubionym smokiem jest żółty, szybko dostarcza mi niezbędnych składnikow, jest niepalący :) idealny :D Nie lubie tych fioletowych typków... ciągle mi wieje, musiałam mu w końcu zbudować zagrodę :angry: ponadto kolor... 'zabić cukierkowy róz' on jest fioletowy ale to szczegół, nie? :D |
Ja nigdy nie mailam zielonego..Ale ze smokow nie lubie zadnego..Smoki sa u mnie glupie...Wszytkie spalaja dom i musze je na wolnosc wypuszczac..
|
Zbuduj im ogrodzenie i po krzyku.(zawsze działa)
|
Nie lubicie bithesowych kolorków??? :( Gdybym powiedziała to moim rodzinom państwa *****-***** i *****-Suka (nie burzyć się! to tylko nazwiska! :P), alfonsi (Baudouin i Krzysztopor) by się Wami zajęli :P
A ostatnio mój Pyritie nie da się ani pogłaskać, ani uczesać, ani połaskotać! :( Co mogło się z nim stać??? |
Może być w złym humorze daj mu smakołyki tomoże coś pomoże (ale pamiętaj dużo :D ).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:20. |