![]() |
Co prawda wczoraj (taak bo od wczoraj ją mam :) ) nie grałem zbyt długo, ale jestem pod miłym wrażeniem. Gra trochę mi wolno chodzi (ale nie zawolno) ale jestem pod podziwem z jakim rozmachem zrobili przedmieście. Wczoraj wybrałem się tam z rodzinką. No i po randce się rozwiedli. Według nocnego życia nie paasowali do siebie ;P . Ale dzięki temu mam pomysł na rozwinięcie dalszej fabuły. A tak ogólnie to fajne, ciuszki, bryki też niczego sobie. Tylko mi się akurat długi ładuje bo np. miłowo (cały ten ładny pasek)--> przedmieście--> jakis klub. Dla mnie to jest troche czekania. Ale takze duzy plus na dobrze zrobiony podział gdzie chce sie jechać taksówką
|
Jestem zachwycona muzyką, ponieważ w poprzednich wersjach była ona poprostu nudna. Świetne są też nowe ciuchy. Cool, że można mieć własny samochodzik bo taksówki mnie dobijają;) I wiecie co? Nigdy nie płaciłam w restauracjii rachunku:D Nie wiem jak to się stało:D
|
Mi się najbardziwej podoba to że w końcu są samochody . :)
|
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne :D. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja :D Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica :D Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej ;)
|
Cytat:
Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr. A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i szkoda ze nie moze pociagac simow ufo i zombie... rzeczywiscie nie pomysleli... |
Super! Ekstra! Bajka! Cudo!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:46. |