TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Pierwsze Wrażenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22209)

taSEka 19.09.2005 15:23

Co prawda wczoraj (taak bo od wczoraj ją mam :) ) nie grałem zbyt długo, ale jestem pod miłym wrażeniem. Gra trochę mi wolno chodzi (ale nie zawolno) ale jestem pod podziwem z jakim rozmachem zrobili przedmieście. Wczoraj wybrałem się tam z rodzinką. No i po randce się rozwiedli. Według nocnego życia nie paasowali do siebie ;P . Ale dzięki temu mam pomysł na rozwinięcie dalszej fabuły. A tak ogólnie to fajne, ciuszki, bryki też niczego sobie. Tylko mi się akurat długi ładuje bo np. miłowo (cały ten ładny pasek)--> przedmieście--> jakis klub. Dla mnie to jest troche czekania. Ale takze duzy plus na dobrze zrobiony podział gdzie chce sie jechać taksówką

Star? 20.09.2005 07:26

Jestem zachwycona muzyką, ponieważ w poprzednich wersjach była ona poprostu nudna. Świetne są też nowe ciuchy. Cool, że można mieć własny samochodzik bo taksówki mnie dobijają;) I wiecie co? Nigdy nie płaciłam w restauracjii rachunku:D Nie wiem jak to się stało:D

laureatka12 20.09.2005 07:46

Mi się najbardziwej podoba to że w końcu są samochody . :)

Incognito 20.09.2005 10:06

Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne :D. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja :D Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica :D Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej ;)

Vanillienné 20.09.2005 10:10

Cytat:

Napisał Puvix'L
Nie no, pierwsze wrażenie jest rewelacyjne :D. Uruchamiam grę, mam nadzieję na jakieś nowe intro, ale cóż. Trudno. Potem odrazu w ucho wpada mi cudna, zmixowana muzyka. Rewelacja :D Juz po dwóch minutach gry wiedziałem, że jest to dodatek lepszy od NS. Wszystkie dodatki z neta chodzą, wreszcie są randki, samochody, okolica :D Widać, że tym razem ekipa maxisa postarała się bardziej ;)

Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.

Star? 20.09.2005 11:01

Cytat:

Napisał Vanillienné
Tak, rzeczywiście, o niebo lepsze. Ale ja jestem wymagająca, i chciałabym więcej. Chciałabym spotkać wreszcie tego * wampira! Grr.
A poza tym zacinają mi się parcele publiczne, nie wiem czemu, bo mam dobry sprzęt.

To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir:D

Vanillienné 20.09.2005 11:17

Cytat:

Napisał Star?
To weś przy tworzeniu sima, albo po przeinstalowaniu się dzięki kuli NowyTy Senso, że kręci cię wampiryzm, zamów swatke i z nieba powinien spaść ci wampir:D

:D Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?

Star? 20.09.2005 11:27

Cytat:

Napisał Vanillienné
:D Dokładnie tak zrobiłam i spadł mi STRAŻAK. Autentycznie. Czy jest sprawiedliwość na tym świecie?

Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł:D

madziaq 20.09.2005 13:36

Cytat:

Napisał Star?
Heh ja miałam ustawione w tym co mi sie podoba wode kolońską i mięśnie, a w tym co odżuca smród i aspiracje przyjemności i mi wampir spadł:D

ja ustawilam farbowane wlosy 9bo zastanawialam sie czy chodzi o te studenckie kolorowe, czy moze rozny kolor brwi i wlosow) i spadla mi babcia, siwa babcia. dla studenta.. i wtedy dotarlo do mnie ze przydaloby sie moc ustalic z jakiej kategorii wiekowej chce sie miec randke :P albo zeby odgornie byla ta sama co jest nasz sim... ale zagmatwalam...

i szkoda ze nie moze pociagac simow ufo i zombie... rzeczywiscie nie pomysleli...

Cocco 20.09.2005 13:47

Super! Ekstra! Bajka! Cudo!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:46.