![]() |
Proszę o szybkoą odpowiedź
Wiem jak tworzyć grupę, ale nie rozumiem jak zapraszać ją na wypad na miato- nie chodzi o grupy tz. tymczasowe.
|
Kliknij na swoja simke i tam bedziesz miala jakas opcje
|
Ja się chciałam zapytać czy tą kulę do wirowania można sobie kupić normalnie w trybie kupowania w domu? :)
|
Cytat:
|
The Sims 2 Nocne Życie jest naprawdę bardzo fajne. Mam tylko taki mały problem. Gra bardzo długo mi się ładuje :( Nie wiem czego to może być wina. Mam zainstalowane oba dodatki oraz samą podstawę (no to akurat wiadomo :D). Czy moglibyście mi powiedzieć czego to jest wina ??
Aha i oto parametry mojego kompa: Processor: AMD Duron(tm) Processor, ~900MHz Memory: 256MB RAM DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack. 1 (2600.xpsp1.020828-1920) NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (Microsoft Corporation) Chip type: GeForce2 MX 100//200 I co?? Nie wiecie jak rozwiązać mój problem? |
masz toche mało pamięci, ja mam 512 i mi szybko chodzą simsy NŻ :D
|
A za ile mniej więcej można kupić 256 mb ?? O ram rzecz jasna mi chodzi
|
|
Mam problem...
Gdzieś po godzinie gry, kiedy np. schowam cos do ekwipunku psuje mi się grafika... Tzn. wszystko staje się tak jakby pogniecione... Kiedy wyjde z tej rodziny i włącze ją jeszcze raz, nic nie pomaga. Pomaga dopeiro kiedy zresetuje komputer... W NS działo mi się tak samo... |
Mam kilka pytań dotyczących NŻ
1. Czy są jakieś nowe ubrania dla nastolatków? 2. Czy nastolatkowie mogą mieć swój samochód? 3. Najważniejsze! czy nastolatkowie mogą umówić się randkę na mieście. 4. Czy gra chodzi wolniej niż dotychczas? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30. |