![]() |
Ja niedawno spotkałam hrabiego Jerzego jakiegoś tam, ale wtedy akurat nie chciałam by wampirem, nawet sie nie zapoznałam teraz gdy chce żeby moi simowie byli wampirami to za chiny nie moge go nigdzie znalesc
Pech |
Dokładnie, mam dokładnie tak samo.
|
Ja w dniu w którym kupiłem nocne zycie trafiłem na wampira jakaś tam Hrabina ale tylko na nią . Ona zaraziłą wampiryzmem mojego sima a on 4 kolejne :) Ja spotkałem wampira w kasynie grałem sobie w karty a tu patrze wampir siada i gra ze mną. Natychm,iast zaoczłem z nią gadać potem w nocy ją zapraszełm do siebie i innym simem nakłniłem ją zęby mojego zaraziła:) To chyba tylko od scześcia zależy no i one są tylko w Przedmieści np w kulbie w Miłowei Dziwnowie albo Weronie sie go nie spotka tylko w centrum
|
ja zpotkałem 3:
Jakąs hrabine Ślimak Jakiegoś hrabie niepamietam jak Jakiegoś hrabie niepamietam jak |
Ja sie nie bawie w poszukiwanie.. najlepiej jest tak stworzyc np simke i w aspiracjach tam w tworzeniu dac że kręci cie wampiryzm. Po czym zamówic swatke i dac jej najwyzsza kwote 5000 $ i ona da ci na Randke Wampira :D pozdro*
|
Cytat:
|
spadają ale tylko nocą :P
|
A mi się udało z tym wampirem wreszcie. Mam szczęście, bo swatka dała mi odrazu wampira na randce w ciemno. No i nakłoniłam moim facetem, żeby wampir ugryzł ją no i teraz jest wampirzycą :)
|
Ach... możliwe... bo tylko ja mam takiego pecha...
|
Udalo sie! Zrobilam babke (kreci ja wampiryzmo i czarne wlosy), zadzwonilam bo swatke i dalam jej niecale 4500 i spadl mi hrabia benek rozyczka czy cos takiego... i ugryzl mnie! niestety w obawach miala stac sie wampirem , wiec mi zwariowala , no to trzeba bylo ja uleczyc.... ale pozniej ja ugryz drugi raz to sie zostawilo. zostala zaproszona na sub innej simki.... i polowa simsow to wampiry , a ona sie uleczya :D:D(ale zemnie wredne bydle:D) i hiphiphura!!! :D dzieki cornrlia:*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26. |