![]() |
nowy ocibek bedzie jutrą bąrdz w czwartek:)
|
Przyznam, że spodobało mi się twoje FotoStory. Treść bardzo ciekawa, lecz jest troszkę błędów, co sprawia, że niewygodnie się czyta. Myślę, że w następnym odcinku będzie ich mniej, a tekstu więcej.
Tak apropo to kiedy następny odcinek? Pozdrawiam! |
Fotostory zwykłe, normalne, obyczajowe. Ale jednak ma coś co wciąga! Spodobało mi sie. Odcineczek miał byś NAJPÓŹNIEJ 13.10.2005r. a jest już 17.10.2005r - no i co powiesz na swoje usprawiedliwienie Cornelio:>?
Tylko nie porzuć tego fotostory bo sie zabije.... Tak jak z poprzednim fotostory :P |
corny kiedy kolejny odcinek???????????????????
:( :( :( |
Błędów ogoooomnie dużo, fabuła taka sobie, ktoś już wspominał o imionach - to głupie, no bo po co je zmieniać? I tak są po polsku normalnie u większości userów forum (chyba?). Bohaterowie fs to Simowie Maxisowi...
Ogólna ocena 5/10. |
Cytat:
Sorka ale mam pytanie czy tobie to sprawia przyjemnosć??Moim zdaniem fotostory opiera sie na zdjęciach i o wiele ciekawiej sie je czyta jesli ma duzo zdjeć to nie jest wypracowanie z polaja ktore musisz napisac dokladnie poprawnia itp. bo inaczej dostaniesz jedynke. Swoja drogą z fs daje 9/10 jest fajne i tyle nie mam zastrzezen pozdrówka :) :) :) |
Może i są błędy, ale może mieć dysortografię. Więc to niekoniecznie jego wina xP
|
chyba jej wina?:D:P no ale... postaram sie dodac nowy odcinek w to wolne co bedzie:)
|
Mnie np,. błędy rozpraszają i tekst nie jest zbyt płynny,ale zdjęcia są ok,więc 8/10 :P (sorry,że takie głupie zdanie)
|
Szczerze mówiąc, to nie interesują mnie za bardzo maxisowe rodziny. W ogóle nimi nie gram itd.
Ale twoje fotostory jest za to napisane ciekawie, ma coś w sobie, jak napisało kilka osób, wiec mi się podoba :) tylko trochę mało tych odcinków (i dużo błędów), ale fajne. I powinnaś coś napisać "od siebie", wprowadzić jakieś zdarzenia, których czytelnik się nie spodziewa, bo jak na razie wszystko było do przewidzenia. Pozdrawiam! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05. |