TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Pamiętnik Cassandry Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22728)

cornelia 11.10.2005 21:21

nowy ocibek bedzie jutrą bąrdz w czwartek:)

rosex 14.10.2005 08:03

Przyznam, że spodobało mi się twoje FotoStory. Treść bardzo ciekawa, lecz jest troszkę błędów, co sprawia, że niewygodnie się czyta. Myślę, że w następnym odcinku będzie ich mniej, a tekstu więcej.
Tak apropo to kiedy następny odcinek?

Pozdrawiam!

Caro'tka 17.10.2005 19:11

Fotostory zwykłe, normalne, obyczajowe. Ale jednak ma coś co wciąga! Spodobało mi sie. Odcineczek miał byś NAJPÓŹNIEJ 13.10.2005r. a jest już 17.10.2005r - no i co powiesz na swoje usprawiedliwienie Cornelio:>?
Tylko nie porzuć tego fotostory bo sie zabije.... Tak jak z poprzednim fotostory :P

Sacline 25.10.2005 18:58

corny kiedy kolejny odcinek???????????????????
:( :( :(

Ametyzd 25.10.2005 19:27

Błędów ogoooomnie dużo, fabuła taka sobie, ktoś już wspominał o imionach - to głupie, no bo po co je zmieniać? I tak są po polsku normalnie u większości userów forum (chyba?). Bohaterowie fs to Simowie Maxisowi...
Ogólna ocena 5/10.

Sarah 26.10.2005 22:31

Cytat:

Napisał Bazuka Rozi
Błędy poprawione w Wordzie , czy wordpadzie?:P
Bo to są dwa inne programy ;p
Well... Jest źle. Gorzej niż w pierwszym odcinku (oceniam oby dwa odcinki jednocześnie.). Błędy/literówki/błędy/literówki/brak odstępów/literówki/błędy/brak odstępów - taka przeplatanka. :|
Dziwne , że Ci ten 'WORD' nie sprawdza błędów. Bo mi jakoś podkreśla wszystko na czerwono (aż gryzie , żeby nie poprawić.)
1/10 <- w końcu musiałaś zrobić zdjęcia , nie? ;P
Ach :

Chyba Bazuka. Kurza ślepota? Brak witaminy A? Ojj...
Nie z czasownikami piszemy oddzielnie. - Once again.
Ciekawe jak ja bym napisała? CO mam Ci napisać? ;]]
A co to są błendy?. Hm...Mogę się domyślać. Nawet w moim nicku są błendy , czyli literki? Nie znam się na slangu - no wiecie 'przypałowa' jestem , co? ;>

Sorka ale mam pytanie czy tobie to sprawia przyjemnosć??Moim zdaniem fotostory opiera sie na zdjęciach i o wiele ciekawiej sie je czyta jesli ma duzo zdjeć to nie jest wypracowanie z polaja ktore musisz napisac dokladnie poprawnia itp. bo inaczej dostaniesz jedynke. Swoja drogą z fs daje 9/10 jest fajne i tyle nie mam zastrzezen pozdrówka :) :) :)

mała czarna 27.10.2005 17:01

Może i są błędy, ale może mieć dysortografię. Więc to niekoniecznie jego wina xP

cornelia 27.10.2005 17:29

chyba jej wina?:D:P no ale... postaram sie dodac nowy odcinek w to wolne co bedzie:)

flawia 28.10.2005 11:10

Mnie np,. błędy rozpraszają i tekst nie jest zbyt płynny,ale zdjęcia są ok,więc 8/10 :P (sorry,że takie głupie zdanie)

Isi 28.10.2005 22:29

Szczerze mówiąc, to nie interesują mnie za bardzo maxisowe rodziny. W ogóle nimi nie gram itd.
Ale twoje fotostory jest za to napisane ciekawie, ma coś w sobie, jak napisało kilka osób, wiec mi się podoba :) tylko trochę mało tych odcinków (i dużo błędów), ale fajne. I powinnaś coś napisać "od siebie", wprowadzić jakieś zdarzenia, których czytelnik się nie spodziewa, bo jak na razie wszystko było do przewidzenia. Pozdrawiam!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05.