![]() |
Też miałam tego hacka, ale wywaliłam go. Insimenator jest zgodny, bo sprawdzałam. Może to ten plik, by simowie brali ślub w strojach wizytowych...?? No cóż, sprawdzić można...
EDIT: za błąd pojawiający się przy powrocie sima z pracy odpowiedzialny był, tak jak się spodziewałam, powyższy hack. Ech, trudno, wywaliłam z Downloads. Ale puste okienka we wspomnieniach nadal pozostały. Z resztą zauważyłam, że myśli simów i chmurki, kiedy rozmawiają są zamazane. A może to wina mojej świetnej karty graficznej?:O. Bo ostatnio również kolory odbijające się w lustrze dziwnie mi się rozmazują... |
ej ty masz ten sam problem co ja z tymi wspomnieniami...znaczy ja mialam taki problem :P heh....niestety reinstalka lub usuniecie insim..coś tam....a czy czasem nie robilas cos z folderem z grafiką tych wspomniec i takich tam?? bo ja z nudów grzebałam w tym folderze i dlatego mi sie tak zrobilam...pzredtem mialam insimenator i nic sie nie dzialo tylko po grzebaniu w tym folderze ;P ...a z tym boolProp...to wywnioskowałam tylko ze ten kod jest szkodliwy ;( i jak chcesz go uzyc to włacz pauze wpisz kod daj jakąs tam opcje i wyłacz kod!! potem wyłącz pauze...mialam te same problemy...teraz po wiekszym doswiadczeniu z grą jestem ostrożna...pzrez to całe gówno insimentor bool prop....straciłam moją 15-pokoleniową rodzine ;( minelo pół roku a ja jakos sie do tej rodzinki przywiązalam... ;(
|
Nie. Nie kombinowałam nic w folderach EA games. A poza tym zauważyłam ostatnio kolejne błędy w grze... Ech... :(
|
Cytat:
|
Np. takie coś, że gry sim jedzie do pracy powinien się przebrać w inne ubranie (zależy od stopnia i dziedziny). Moi simowie niby tak obracają się jak wtedy, gdy zmieniają strój, ale pozostają w codziennym ubraniu:O. Niby nie za bardzo wkurzający błąd, ale jednak:/. Albo czasami na włączonym boolPropie wyskakują mi cały czas tabelki z błędami... Echhhhh:(
|
Cytat:
|
ona jest tylko w NŻ ??
|
Cytat:
|
O boże.... już mnie ciarki przechodzą, jeśli ona będzie mi przeszkadzać kiedy kupie osbie w koncu te simsy,,,
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:48. |