![]() |
Rybka2 ja też z niecierpliwością czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc prosze daj na forum ten screen.
|
Cytat:
hehehh wklejaj wklejaj |
Ja uważam że kłamie produceńci powiedzieli by że gra ma ukryta smaczki.
trudno mi w to uwierzyc |
1:Jest taki przycisk EDIT <_<
2: czy wam sie też nie wydaje że to 4um szfankuje? np. jak napisałem posta w temacie "smoki" ( a radze przeczytać :)) to jak chce zobaczyć ten swój post to musze odświeżyć. dziwne 0_0 |
Pitring nie piszemy 2 postów pod rząd. Skoro jesteś nową osobą, przeczytaj regulamin. :)
Co do sprawy to nie chce mi się instalować Abry, ale wy możecie popróbować ;) Ryba2 to użytkownik godny zaufania...pamiętajmy, że ma już TS2.... :lol: :lol: :lol: EDIT: Rybuś jeżeli znowu kolejny temat (czyt. TEN temat) okaże się kłamstwem będzie z Tobą krucho... :ph34r: |
Ale w książeczce dołączonej do The Sims Abbrakadabra było napisane że pojawią się nowe zaklęcia jak sięjuż wszystkie z książki wykorzysta. A nowe zaklęcia trzeba stworzyć z tajnuch składników. Więc mi sięzdaje że ten nowy składnik może być prawdą
|
no ale konfetii klauna da się włożyć do tego garnka a czar o którym mówił ryba 2
moim zdaniem powinno to być ten kryształ a garnek tworzy zaklęcie na różdżke!!!!! KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Noo taak :P Jak można nie wierzyć Rybce! :P Przecież ona ma TS2 :P Przepraszam Rybko -_- :lol: Choć jestem ciekawa z kąd wzięłaś ten składnik... Zrobiłaś jakieś zadanie? Czy dostałaś od kogoś? Przecież sam się ot tak nie pojawił :P - Zadaje te pytania, bo jej wierze :lol: - No jak tu nie wierzyć Rybce :D:D
|
ja dalej nie wierze w to
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |