![]() |
Mi najbardziej podobają się iście wakacyjne rytmy z Wakacji :]
Jednakże nie oznacza to, że inne są złe. warte uwagi są również te z Gwiazdy i Abrakadabry. Ale muzyka ze zwykłego TS mnie nudziła :P Poza tym mogliby wreszcie dodać jakieś muzyczki w "normalnym" panelu kupowania i budowania :/ |
Ja uwielbiam te z Abry i zwykłych TS (chociaż już mnie się znudziły) ^_^ :P :D :wub:
|
Ja zagłosowałam na Abrakadabrę, jest taka magiczna i kojaży mi się trochę z Paryżem.... ^_^ Mam bekę jak na widoku okolicy jest taka muzyczka: dupa du du paa dupa du... :)
|
Mi się podoba muza z Abrakadabry i Gwiazdy. Właściwie wszystkie sa fajne, ale te najlepsze. :lol:
|
Ta z wakacji jest mocna, my z qmpelami to śpiewamy jak nam coś odbije :lol:
Hej, ciumangalejoł, ciumanga-ciumangalejoł, ciumanga-ciumangalejoł, ciumanga-ciumangalejoł, ciumangymalej, ye, ye :lol: |
WEszystkie są fajne, ale najbardziej podobają mi się z wakacji, Zierzaków i Gwiazdy
|
Cytat:
|
najfajniesza muzyczka jest jak sie jedzie do dzielnicy showbiznesu - narmalnie jak na rozdaniu oskarów :D lubię tez bardzo tą z Abry - taki fajny klimat cygańskich straganików, starodawnych ryneczków :D no i trochę tajemniczosci :D
a nie cierpię wręcz tej muyczki co gra kiedy sie buduje i kupuje - moze dlatego że słyszę ją już od paru lat <_< B) :P :D :lol: |
Cytat:
|
Ja zawsze kopiuje sobie moją muze i słucham w wieży (Zawsze leci NIRVANA).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35. |