![]() |
Wow, nie sadziłam, że ktoś jeszcze go zauważa pośród tłumu :D Dziękuję za komentarze, ale mam złą wiadomość. Oczywiście kolejny odcinek będzie, ale nadal nie mam czasu. Zresztą jest mały problemik... powiedzmy z bohaterami :P Ale mam plan i jak wszystkie przeszkody znikną, to wezmę się ostro za ten odcinek. Pozdrowionka!
|
Polcia chciałam Cię zapytać czy masz już pomysł na kolejnym odcinkiem, bo bardzo podoba mi się Twoje FS ( no i tytuł od samego początku wciąga), a nie widzę tu nowego odcineczka.
|
Och, jak mi miło... No ja mam plan. Tylko że gorzej z wykonaniem. No ale już mówiłam, że mam pewne problemy co do zaczęcia pracy. Nie ma co liczyć na 2 kolejne tygodnie :( No nie wiem, jakoś pod koniec maja może coś wykombinuję. Póki co dziękuję za komentarze i proszę o cierpliwość :D Polcia.
|
Ech ... NAwet plakacik jest z bledami. A bohaterka blondynka kretynka. Nie podoba mi sie. To temat stary jak swiat. W co drugiej komedii wysyla sie kretynke na oboz.
|
Jadziuchna ale z ciebiue głupia małpa. FS jest ok a ty się wchrzaniasz z tym swoim avkiem z cycami i swoją ocenką... Ja pier****...
|
Bradzo podoba mi się fabuła, a najbardziej 3 odcinek, czekam na rozwój akcji, jestem bardzo ciekawa ;] pzdr
|
Odcinek zdecydowanie najlepszy z całej piątki. ;)
Widzę, że jakość fotek bardzo się poprawiła, a i ujęcia ciekawe. Ładny plakat. Tekst w porządku, parę razy Word wykropkował tylko, kiedy pisałaś "kilometrów". ;) Fajnie, że Flora odkryła w komputerze, że była zapisana na obóz. W ogóle panikara z niej. :D Chodzi mi o moment, gdy do pokoju wszedł trener. Komiks jest fajny, daję 4 gwiazdki za całokształt (5 odcinków), jeśli wszystkie kolejne odcinki będą takie jak ten, będzie naprawdę super. Tylko mam taką pewną uwagę jeszcze- tytuł nosi nazwę "Oblicza miłości", a jak na razie nie zauważyłam, by miał duży związek z treścią, ale może niedługo. :P Pozdrawiam |
OdpowiedŹ
Ten Komiks Jest Naprawde Super!! Uwielbiam Komiksy Naprawde Ale ChciaŁam Sie Zapytac Czy Bedzie SzÓsty Odcinek?? :) :) :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:49. |