![]() |
Odp: Darmowe.....gotowanie
Fajnie :D mi się taka akcja nigdy jeszcze nie zdarzyła :D
|
Pierwszy razm wypowiadam się w tym temacie mnie jeszcze nigdy nie przytrafiła się sytacja a te kupony to mi przychodziły do Lupinów i teraz już nie przychodzą
Mam CW Podróże CPR Aha i znikła mi opcja wystrój sie co sim przegląda się w małym lusterku |
Żeby naprawić ten błąd z lusterkiem pobierz łatkę, to znów sie pojawi.
|
Nigdy mnie, a raczej moich Simów coś takiego nie spotkało, ale w najbliższym czasie, gdy będę na parceli publicznej spróbuję uciec bez płacenia rachunku i zobaczę co się stanie.
|
ja też nie umiem. ktoś mi to wyjaśni?
|
Zamawiasz jedzenie i gdy zjesz klikasz na kierownika i jest opcja żebyś uciekł bez płacenia ale i tak jak opuścisz parcele to musisz zapłacić.
|
Nie, za to miałam coś w tym stylu :P. Zatrudniłam Simkę do pracy jako kelnerka restauracji ''Bądźmy najedzeni''. Ale przyszedł złodziej i mi odstraszył klientów :( . Potem chciałam aby Moja Simka go odpędziła ale ona po prostu uciekła :(. Przyjechała policja, zabrała złodzieja a potem był komunikat ''Dziękuję Habrieta* że złapałaś złodzieja, w nagrodę dajemy Ci 4 000 simoleonów'' I koniec.... a Simka nie wróciła z ''ucieczki'' :/
Habrieta - Moja Simka . |
Ja osobiscie sama nie uciekałam nigdy. Ale muszę spróbować Może mi się uda !!!
|
Mi też sie tak samo stało, ale dlatego że nie miałam pieniędzy aby oddać za tą ucieczkę.
|
Wampiry to najlepsi uciekinierzy :D Grając wampirami ZAWSZE udaje mi się uniknąć zapłaty za jedzenie. Normalnymi simami - niestety na odwrót. Jeszcze ani razu żaden nie był na tyle sprytny, aby wymigać się od płacenia.
Co do darmowych kuponów - miałam parę razy u Kasandry i Dariusza. W innych rodzinkach się nie zdarzyło. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:25. |