TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   'Nietypowy" prezent (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27297)

Angeo 09.02.2006 15:23

Ja dostaje prezent praktycznie za każdą randkę marzeń :D Najczęściej:
-fortepiany
-wieże
-teleskopy
-wazy (rzeźby) lub inne duże rzeźby XD
I zdaje mi się, że prezenty zależą od ilości pieniędzy "Św. Mikołaja". Jak moja simka umawia się z jakimś bogaczem którego stworzyłam dostaje najczęściej drogą rzeźbę lub fortepian. A biedak przynosi coś taniego co zdarza mi się najrzadziej :P
Moja simka umawia się na randki i niedługo będzie milionerką :D

eloquence 09.02.2006 16:59

Ja ostatnio dostałam akwarium z rybkami. Ach, to takie romantyczne...

Smile 09.02.2006 17:09

Mi chyba zawsze przynoszą fortepian, a tak pozatym raz przynieśli mi telewizor i wannę.

Swan 12.02.2006 17:19

Cytat:

Napisał Eve
Ja ostatnio dostałam akwarium z rybkami. Ach, to takie romantyczne...

Widzisz Eve...tylko my jesteśmy oryginalne bo ja też dostałam akwarium z rybkami..

Pamiętam, że jak kupiłam sobie NŻ, to zrobiłam w gotowym do nż domku simkę, Vampirkę...Ta to dopiero była wyjadaczka..porwała mi 2 vampirów z okolicy i 3 normalnych ludzi..I wtedy stało się TO...Sergiusz dał mi akwarium (xD romantic xD) A Chrabia Nurek zarzucił mnie wściekle różowymi liścikami i kwiatkiem....Po imprezach u mojej simki prawie każdy wracał przed 7 ;>>

Dżiglipaff 12.02.2006 17:47

pierwszym prezentem specjalnym, jaki dostałam był telewizor ;]
a okoliczności były takie:
simka miała chłopaka (z zawodu włamywacza), pewnej nocy, w godzinach pracy przyszedł pod jej dom ubrany w strój służbowy, skradał się. Ponieważ prezent został wyciągnięty z worka, takiego jaki maja prawdziwi włamywacze, pomyślałam, że tak robią wszyscy ukochani naszych simów, jeśli są włamywaczami :)
dopiero później w innej rodzince, ktoś przyniósł taki prezent i się zorientowałam o co chodzi ;]

kaka:) 20.02.2006 12:19

Hehe

Śmieszny temat.Szkooda .Mnie tak jak większości facet przynosi tylko bukiet róż.Z karteczką oczywiście :) Chciałabym dostać kuchenke w prezencie!! :P

jak wy to robicie ,że wam przynoszą przedmioty a nie kwaty ?? JA TEŻ CHCE FORTEPIAN !! ;( :D

berata edit: Nie piszemy posta pod postem. Na przyszłość proszę skorzystać z opcji 'edytuj'. ;)

lay 20.02.2006 16:41

Cytat:

Napisał kaka:)
Śmieszny temat.Szkooda .Mnie tak jak większości facet przynosi tylko bukiet róż.Z karteczką oczywiście :) Chciałabym dostać kuchenke w prezencie!! :P
jak wy to robicie ,że wam przynoszą przedmioty a nie kwaty ?? JA TEŻ CHCE FORTEPIAN !! ;( :D

Jeśli randka była udana to najpierw przynoszone są kwiaty, później dopiero mogą pojawić się także prezenty :).

anielska 25.02.2006 11:22

Mnie same kwiaty przynoszą... ;( jak to się robi ,żeby przynosili jakieś sprzęty?

kaka:) 25.02.2006 11:30

Dzięki ,spróbuje...może w końcu ktoś się odważy dać mi fortepian??!! :P Czyli musi być kilka rantek marzeń z tym samy facetem ,żeby dał jakiś sprzęt...zaraz sobie kogoś upatrzę! Wyruszam do klubu!! ;)

sim 25.02.2006 15:51

Mi raz simka przyniosła ten najdroższy samochód

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:22.