![]() |
Cytat:
|
Oczywiście,że jest sens pisać dalej. Nawet nie mów, że nie ma. To jest jedno z lepszych fotostory i delikatnie mówiąc byłabym nieco zła gdybyś go nie skończyła.
Moja ocena to 10/10. Pozdrawiam :) |
Cytat:
Nie ma tu komentarzy, jak mam się nie przejmować? Może to fs jest tak beznadziejne, że nie można go nawet ostro skrytykować? No nie wiem. W każdym razie nie kręci mnie wysilanie się dla ludzi, którzy przechodzą koło tego całkowicie obojętnie. (ech... od rana się użalam. A fe :O .) |
Czytam to po raz setny i nadal nie mogę się nadziwić, jakież to cudowne. To jest... Fajne. Nie, super, genialne, świetne, zawodowe! Pisz dalej, 10/10.
|
Och... jej!
Na prawde to FS jest genialne :O Bardzo mi się spodobało! Takie hmmm... tajemnicze :) Lubie takie! ;) Jest bezbłędne, a zdjęcia rewelacyjne! :) Na prawde... moja ocena 1oo/1oo xD Nie moge doczekać się 4 odcinka! Pozdrawiam :) |
Dosyć fajne. Przyjemnie i szybko się czyta. Co do braku komentarzy to się nie przejmuj, początki zawsze są trudne :D Z czasem będziesz miała ich coraz więcej. A może po prostu ludzie nie piszą bo nie chcą się powtarzać? :)
Pozdrawiam i życzę dalej tak wspaniałych wyników jak do tej pory :) Pisz dalej i nie miej pesymistycznych myśli, ja będę komentować napewno :D |
Cytat:
|
Bardzo podobają mi się zdjęcia i Twój styl pisania (poza tym rzecz jasna- bezbłędny). ale sama fabuła jak na razie mało mnie interesuje, chociaż zapewne się rozkręci ;)
|
No i znowu jestem chora (koleżanka zabrała mi czapkę, jak wiało okropnie x] ) tym razem tak uwielbiana przez mój organizm angina ropna, na którą chorowałam już z 15 razy w życiu... ufff, chyba się już przyzwyczaję do siedzenia w domu, chociaż narzekać nie mogę, a syrop mam pyszniutki. Myślę, że jeżeli uda mi się zmusić mózg do większego wysiłku, odcinek może być przed poniedziałkiem (ustalony przez panią lekarz termin mojego wyzdrowienia)
|
Bardzo ciekawe Fs..I wszystko zrobiłąś starannie..Bardzo mi sie podoba...
Napoczatku myślałam że Chloe (czy jak ona sie nazywała) jest jakąś nauczycielką x] ..Fs Jest bardzo wciągające.. Więc napewno zagłosuje w ankiecie i ocenie na najwyższy stopień, bo jest superowe :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:11. |