TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Eveline 08.02.2004 17:08

Niestety nie mam pojęcia, gdzie była ta śmierć :( Mam taką wadę, że przwie nigdy nie zapisuję sobie stron i potem mam problem z ponownym do nich dotarciem. Ale jak się natknę ponownie, to nie omieszkam Cię powiadomić (ostatnio sporo przeglądam tych stron, więc jest szansa ;))

Arinsar de Lioncourt 10.02.2004 16:09

mnie kiedys Sim chodził po wodzie w basenie...wczesniej w nim plywal...

a raz miałam istna inwzję niświszczuków...cale obrzerze ogródka w królikach... <_< moj kot nie nadązał... :ph34r:

Kakusia 12.02.2004 14:45

A mnie ufo porwało. Kazałam mojej simce nakręcać teleskop i ją porwało . A mój tata następny fan simów kazał swojemu simowi czytać gazetę i kosmici weszli mu do domu porozglądali się i wyszli. Fajnie no nie

Ersa 12.02.2004 15:18

przecież to normalka jak masz Światowe Zycie :P

Eveline 12.02.2004 18:17

Wiem, że to już było w jakimś temacie, ale szukam, szukam i nie mogę znaleźć :( Mi się wczoraj stało coś takiego, że simowie mieli dziecko (kołyskę) jedno własne i jedno kupione (z netu) i one wciąż są kołyskami, choć minęło już sporo czasu. Były takie kwiatki i powinno się już zmienić, ale nic, ciągle kołyska :( I na dodatek mojemu simowi znika ciało. Widać tylko ręce i głowę. Kiedy go kasuję, to wraca normalny, ale po jakimś czasie znowu znika :( Znacie radę na któryś z tych problemów (poza instalowaniem gry od nowa, bo tyle to sama wiem)

Szynszyl 12.02.2004 20:58

Cytat:

Originally posted by Kakusia@Feb 12 2004, 03:45 PM
A mnie ufo porwało. Kazałam mojej simce nakręcać teleskop i ją porwało . A mój tata następny fan simów kazał swojemu simowi czytać gazetę i kosmici weszli mu do domu porozglądali się i wyszli. Fajnie no nie
Cytat:

przecież to normalka jak masz Światowe Zycie :D
jak tooo? wchodza wam kosmici do domu ????? :huh:
ja nigdy tak nie mialem :P
kto ma ich zdjecie? bo ja bym zrobil na miejscu osoby ktorej ufoludy weszly do chalupy :P

dona 13.02.2004 07:18

suchajcie czy przyszedł do was ten facet z kwiatkami i czekoladkami ???

pollypolly 13.02.2004 10:20

zobaczcie jak po tych pytniach mozna zobaczyc ze ts nie moze sie znudzic ciagle jakies nowosci

Gumka 14.02.2004 07:32

Ufoludki?Ekstra.Simsy mi sie nie znudzą ani diablo2 nawet zoo tycon.Ale jak ma mi się coś znudzić to pierwsze zoo tycon potem diablo a na końcu simsy.

Eveline 14.02.2004 09:49

W zoo tycon nie grałam, Diablo II znudziło mi się po przejściu całości wszystkimi postaciami (z dodatkiem) (ale bez Paladyna, bo go nie lubię), a do simów co jakiś czas powracam, ale nie daję rady grać dłużej niż 30 min na raz bo się nudzę (kiedyś grywałam w nie nawet po 14 godzin bez przerwy).
Ostatnio miałam coś dziwnego (błąd jakiś) bo, jak już wspominałam wcześniej, kupiłam dziecko w simach i ono nie chciało przestać być kołyską. Wyszłam z gry i weszłam ponownie. I wtedy była połowa kołyski, a zamiast drugiej połowy był świecznik. Mam go wykasować, bo się gryzą czy co? Jak kliknęłam na nią, żeby ją przenieść to stała się niewidzialna.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05.