![]() |
A ja jeszcze nie mam :) Powinnam dostać z merlina jutra albo w piątek. To strasznie niesprawiedliwe że niektóre sklepy dają gre przed premierą. Powinni się tego trzymać tak jak przy HP :\
|
Suuper!! Nie moge sie doczekac piatku :D A co jeszcze mozna robic? Dajcie wiecej zdjec jak mozecie ;P :P
|
No miom zdaniem też.
Simy mogą nawet zamykać drzwi na klucz :D. Super!Podoba mi się, gram i gram i nie sądze żeby mi się prędko znudziło. Założyłam biznes w domku, bo narazie nie stać mnie na parcele publiczną. Trochę to męczące, trzeba wszystko mieć pod okiem. Ale jest super. |
Cytat:
|
A czy można w WB używać kodu motherlode :P ?
Działa ? Bo jeszcze nie używałam bo moje simy mają kasy pełno właśnie z tego kody B) |
No cóż, ja już mam. Nie dostałam żadnej zdrapki, czy co to tam było, ale obejdę się x> Za jakiś czas i tak pewnie będzie można to skąd dostać.
|
O co chodzi z tą kartą zdrapką? Coś się wygrywa bo jak nie to ja wole iść do MM i dostać plakat i balony :P
|
Dla tych co nie mają jeszcze zeskanowałam tylną i przednią okładke TS2WB -->link--> http://img85.imageshack.us/my.php?image=mail4mr.jpg
EDIT : Cytat:
|
Drzwi można było przecież już zamykać w NS :>.
A kod motherlode działa w WB. I jak mój tata był w MM i się pytał o te balony itp. to podobno tam wcale nie dają żadnych gratisów xD |
U mnie w Gdańsku Dają ...
A co do kodu motherlode to fajnie .. I jeszcze jedno pytanie .. Czy tym kodem można doładować fundusze naszego biznesu ( np. cukierni ) ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:43. |