TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przedsiębiorstwo w domu czy na parceli publicznej? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28404)

karolcia92 06.01.2007 18:47

Nie, fone nie zgadzam się z Tobą. Ja jeszcze nie mam WB, ale myślę, że lepiej założyć biznes w domu.

psychickid 28.11.2007 19:49

Odp: Przedsiębiorstwo w domu czy na parceli publicznej?

Ja wolę zakładać biznes w domu... Zresztą kiedys próbowałam na parceli publicznej i... mi się nie udało. No, kupić to łatwo, zatrudnić pracowników też, ale co dalej? Mi się już wszystko poplątało... :O

simomanka 28.11.2007 20:54

Ja w sumei sama nei wiem. W ankeicie zagłosuję potem jak już się namyślę. Wkurzają mnei simy latające po chałupie w domu. Poza tym takie coś mi widok chałupki psuje. Na parceli publicznej z kolei za dużo jeżdżenia... Ale chyba wolę publikę ;)

Rëñáës 30.11.2007 10:41

Ja zawsze w domu, ponieważ gdy przychodzą klienci zapoznaję ich z całą rodzinka i lepiej m się wtedy sprzedaje.

Mastaneo 30.11.2007 11:29

A ja zazaczylem ze na parceli publicznej poniewaz : jest realistycznie i wogle fajnie, mialem wczesniej 256 mb ramu to mi sie do sklepu ladowalo 20 min a teraz jak dokupilem 1 gb to wszystko laduje mi sie gdzies po 3 min i jednak wybieram na publice B)

luja 30.11.2007 17:22

Ja buduję czasami w domu a czasami na parceli publicznej. Ale chyba częściej na publicznej bo sklep psuje ładny wygląd domu :P

Krimii 06.12.2007 15:00

W domu! Można postawić bar spać i kupić biletor! Nikt mi nie pracuje i nie muszę płacić!

Komurka 06.12.2007 17:05

Zważając na Wygodę to powiedział bym że w domu, jednak co to za biznes domowy :P
Większa frajdę sprawia mi, gdy sim odwiedza parcele publiczną by sprawdzić jak jego interes się rozwija.
Więc parcele publiczna

Rainbow 06.12.2007 21:42

Zdecydowanie na parceli publicznej :P Wygodniej,po prostu.Jeszcze nigdy nie miałam biznesu w domu,ale mnie to nie kręci-gdy jadę na p.publiczną,skupiam (:D) się tylko na biznesie i nie mam na nic czasu,klienci nie pałętają się po domu (chociaż drzwi można zamykać),Sim się nie starzeje...a tak to gdy już uzbieram kasę,wracam do domu i wtedy zabawa się rozkręca...:D

Nereide 07.12.2007 15:52

Nigdy nie zakładałam przedsiębiorstwa na parceli publicznej i wiem, że brzmi to dziwnie.

Mam strasznie mało pamięci, kiedy odpalam grę, dlatego skupiam się na jednym domu, gdy już włączę simy. Mimo to, sądzę, że prowadzenie biznesu w domu ma swoje zalety i niekoniecznie szpeci otoczenie, jeśli zdecydujemy się postawić obok nowy, niewielki budynek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:04.