TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Pierwszy domek basi11 :D [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28786)

avril26 24.07.2007 20:22

Odp: Pierwszy domek basi11 :D

Fajny domek, ale brakuje mu trochę do ideału :) Moja ocena - 6/10

miracle 24.07.2007 21:33

Fajna bryła i ogród.
Wnętrze takie se.
Nie podoba mi się kompletnie kuchnia. Ani fontanna w łazience.
Daje 7,5/10

Początki są trudne. Wiem coś o tym.
Pozdrawism :*

Nindë Tasartir 26.07.2007 15:00

Nawet fajny, ale ogród i salon nie podoba mi się! :|
A więc:5/10

Chmelcor 26.07.2007 23:29

Domek swietny, ale moglas nadac temu ogrodkowi troche dziczyzny, bo tak to dziwnie wyglada. No i najwazniejsza rzecz to to, ze niektore elementy sa nieokryte dachami, a ta nie symetrzycznosc po prostu mnie irytuje.
Ta niesymetrycznosc dziala na mnie jak wrzod na dupie.

Natuśka____ 29.08.2007 12:51

Szczeże jest zupełnie nie w moim stylu a zwłaszcza salon, nie dałabym czarnych kanap i czerwonej podłogi . Ale tak właściwie jest jeden pokój który mi przypadł do gustu: pokój dziecka jest extra misie na ścianie i stoliczek z hello kitty ;]

shezza 29.08.2007 21:35

No szczerze mówiąc nie bardzo. Ani trochę nie podoba mi się dobranie kolorów w salonie. Czerwony połączony z czarnym i uzupełniony dodatkowo zielonym i białym. To połączenie jest po prostu żarówiaste i oczo***ne. W ogóle ta podłoga to bardziej do pokoju dziecka czy ewentualnie nastolatka, ale do salonu to raczej coś nie ten teges. Moim zdaniem, jeśli na podłogę dajesz jakiś odważny odcień, to na ściany bardziej pasuje jakiś stonowany. Z tymi sofami też przesadziłaś. W zupełności by wystarczyły dwie. I ten kolor... Całość szczerze mówiąc powoduje, że pokój kojarzy mi się z burdelem po prostu. I... Nie ma innych roślinków w grze? Ten kulkowaty żywopłot powoduje u mnie wściekliznę. Ten czajnik to juz w ogóle tam pasuje, że hej. :P Łazienka za to całkiem ładna. :smirk: Tylko trochę zbyt duża. I po kiego grzyba tam ta wykładzina? Pokój dzieciaka jest w miarę, tylko ta tapeta. Zielone elementy nie bardzo pasują do reszty, ale to nie rzuca się bardzo w oczy. Kuchnia jest całkowicie ok, nie mam zastrzeżeń. Pokój mamy mało widać, ale ocenię. Ten sam błąd co w salonie. Ściany zlewają się z podłogą i znowu te żarówiaste kolory. Bryła jakoś nie bardzo. Kwadracik ze ściętymi rogami. Ale kolorek ścian i dachu jest ok, fundamenty są. Za to plus. Ogródka też się czepnę. Jeśli już musiałaś tyle tych krzaczków nastawiać to mogłaś chociaż kilka rodzajów, a nie wszystkie te same. Tych grządek jest stanowczo zbyt dużo, to samo krzaki. Lepiej by wyglądało, gdybyś ściągnęła sobie jakieś ładne z neta i kilka ich ustawiła zamiast tej obecnej jednostajnej brygady. Aha, jeszcze jedno. Dom jest prawie clean, za wyjątkiem sof i wyposażenia pokoju dziecinnego. Ściągnij sobie więcej dodatków!

Ogólna ocena: 3/10. Widziałam gorsze domki, a ten w końcu nie jest taki zły. Meble nie są poustawiane chaotycznie, widać pewien styl. Ale mimo wszystko nad domkiem mogłabyś jeszcze popracować.

Madna 30.08.2007 19:09

Domek ładny,ale ta fontanna w łaziencie nie ładna :)

Fjuu 31.08.2007 10:37

Bryła taka sobie ,nie za dużo tych kwiatów przed domem?
Niebieska podłoga raczej nie pasuje do cegły.
Wsalonie jakoś za czerwono ,a w łazience podłoga nie pasuje do ścian i jeszcze ten dywam w gwazdki to już wogóle i fontanna.
4/10

Rockéy 22.11.2007 18:05

Proste, ale urocze i eleganckie :D

Marcinprod 09.12.2007 16:42

Mi się bardzo nie podoba! 1/100

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:19.