![]() |
skond wyczasnełas te okna aha dom świetny
|
PiĘknnny
Bardzo piękny dom i te pokoje dzieci szczegulnie tej dziewczynki boskie pozdrawiam mucha a z komd śćiongłas to łużko z pokoju chłopca to bardzo wązne odpirz prosze :ofm:
|
Śliczny domek!
P{okój chłopca jest po prostu świetny!! 10/10 ! |
1) Hmm, niestety, na rzucie niewiele widać. Z zewnątrz - niezły. Fajny jest ten "daszek" przezroczysty (widać najlepiej na 4. zdjęciu z kolei). O, taras, basen...ładnie. *_* Hih, i miało być "zero prywatności", a tu schowana wanna! xD
2) Przedpokój...tak tak luksusowo... Kamienna podłoga! Ale te kwiatki z boku są trochę...przeszkadzające. Tak dziwnie to wygląda. No i jeszcze powiem, że popatrzyłam sobie dalej. Co to znaczy "od zewnętrza"? :D Nie ma czegoś takiego, jak "ten zewnętrz" czy "zewnętrzo". xD Nie wiem, skąd to wytrzasnęłaś, ale ma być "od zewnątrz", "na zewnątrz". :) 3) Ten gabinet. O_o Tam są jakieś drzwi czy po prostu jest tak od razu? A nie, tam po prostu jest taka sama podłoga. xD 4) Salon. Fajny obrazek z bambusem. :smirk: A ten dywan przypadkiem na dwóch zdjęciach nie jest w dwóch położeniach? Bo tak wygląda jakoś. xD I szkoda, że tam z drugiej strony telewizora nie ma (naprzeciwko kanapy). Ooo, już rozumiem brak prywatności. xD Ale z drugiej strony fajnie, bo rodzice, siedząc w salonie, mogą pilnować dzieci brykających na dworze. :) 5) Kuchnia niezła, tylko czemu tu jest znowu ten kamień? No i kącik telefoniczny xD mógłby być w salonie. Chociaż ja to i tak po prostu "wieszam" simom na ścianie telefon w niemal każdym pomieszczeniu. xD Aa, to takie sprytnie, telewizja przy jedzeniu! Wiesz, że to podobno niezdrowe? :> Poza tym simowie musieliby przekręcać głowy do telewizora. I te okna...no to już nawet się nie można spokojnie ubabrać sosem, bo ktoś podgląda! :P No i ta "dalsza część" też całkiem niezła. Trochę pusto, ale dobrze, bo jest dużo miejsca. No i taki podest. :> 6) Sypialnia RODZICÓW. :D Trochę za bardzo odkryta. I jakaś za bardzo drewniana, jak dla mnie. "Łazienka rodzicielska" - jak to brzmi! Zupełnie mi się nie podoba. Za ciemna, po co drewno, po co kamień... W łazience to raczej drewno niezbyt dobrze mieć, bo nie powinno się go moczyć. Yyy? A dlaczego nie dałaś tych kilku zdjęć w tym samym poście? Nie mieszczą się czy co? A jak zapomniałaś o łazience? Przecież jeśli zedytowałaś posta tylko po to, żeby to napisać, to mogłaś dodać zdjęcia. A jesli od razu "zapomniałaś", to jakim cudem? xD 7) Pokój chłopca: słodzio. Domyślam się, że to małe dziecko. Tylko po co tu dwa rodzaje podłogi? Jak dla mnie - brzydko to wygląda. 8) Pokój dziewczynki - po prostu sialala. To sobie rzucę tam, a to tam, o, jaka ładna tapeta, to nią pomaluję jedną ścianę, a tą - ma taki kontrastowy kolor! - tamtą. Ten pokój jest najgorszy ze wszystkich. No i myślę, że sypialnie - a już na pewno pokoje dzieci - nie powinny byc takie "otwarte". |
Jaki oryginalny :D Nie podoba mi się za bardzo pokój dziewczynki, nie lubię połączenia zielony z różem, fioletem. A tak to jest wszystko git. + za orginalność. 10/10 :clap:
|
Taaa, dawno mnie tu nie bylo :D
Dziękuję wszystkim bardzo za komentarze. Do wiadomości Muchy i wszystkich innych: okna i łóżeczko są napewno z modthesims2.com ale dokładnych linków nie znam :/ Amethyst: 1. "od zewnętrza" mialo oznaczać z zewnątrz tylko tak jakoś przyzwyczaiłam się do gadania przyjacielskim skryptem że użyłam go też tutaj - przepraszam jeśli to zostalo źle zrozumiane ;) 2. Faktycznie tamte zdjęcia nie zmieściły się w jednym poście. Swoją drogą trochę to dziwne ale trudno :O 3. O łazience zapomnialam przy robieniu zdjęć chatki, a posta nie zedytowalam tylko przy pisaniu zauważylam że nie mam tych zdjęc :/ Jeszcze raz ślicznie dziękuję za wszystkie komentarze :* |
Domek jest fajny, nowoczesny i ładnie użądzony. Brakuje mi trochę tego ogrodu, nie lubie jak w ogrodzie jest za dużo, ale kilka drzewek i krzeczkó by na pewno nie zaszkodziło, a nawet sprawiłoby, że domek z zewnątrz wyglądał by ładniej.
Jak dla mnie jest troche za bardzo przeszklony :) Ale ogólnie jest naprawdę bardzo dobrze moja ocena to hmm 9/10 :) |
Hmm... Mnie się ten domek nie podoba. Bryła dla mnie jest fee, jak sam środek, ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam. Tigra. |
Ładny, tylko brakuje mi ogródka. Ale bez niego też mi się bardzo podoba.
10/10 Pozdrawiam |
:/
dom jest taki sobie. Dlatego nie będe go komentować, a oceny to:
z zewnątrz ( za brak ogrodu niestety) 0/10 z wewnątrz 5/10 ocena ogólna: 5/20 :/ ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:55. |