![]() |
Cytat:
Głowa do góry. ;) |
Nie za duzo do tego zrozumialam ale moja simka tu wystepuje!!
Czy dobrze sie sprawia jako aktorka Midey?? |
Cytat:
|
Oco tu chodzi...
Może coś ze mną nie tak ale nic z tego nierozumiem ;( . Fabuła z tego odcinka jest na poziomie 2/10 :con: :wacko: Niechcę cię zniechęcać ale ten odcinek jest bardzo dziwny. :O Mam nadzieję że odc.2 będzie owiele leprzy ;) Pozrowionka, i pamiętaj że FS to tylko zabawa. :D |
Midey, nie śpiesz sie z tymi odcinkami, dopracuj je, by tekst był zrozumiały. Ja nie wiem o co w twoim FS chodzi, a szczególnie w tym odcinku. Widać, że sie starasz, ale z róznym skutkiem Ci to wychodzi ;/
|
NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM.
Midey, staraj się pisać sensownie, aby ktoś to zrozumiał. I może jakoś ponumeruj dymki..... |
TRZEBA ZAMKNAC RODZINY NIE MA WLACZAM SIMY A TU PUSTY DOM!! :tclsd:
|
Midey, a nie możesz spróbować stworzyć tą rodzinę od nowa? Na pewno by Ci się udało i (chyba) mógłbyś dokończyć Fs.
|
Cytat:
Buahahaha... >płacze ze śmiechu< nie wierze... Trzeba zamknąć rodziny? Hahahaha! >turla się ze śmiechu<. No tak... nie dziwie się, że nikt nie rozumie Twoich FS... jak Ty nawet jednego zdania nie możesz poprawnie napisać xD Co bzdura z tego wyszła... LOL :-P hahaha! :-P P.S. Skończ to FS ;-P !!! |
Cytat:
Szoda, że nie skończysz... Chyba, że zmienisz zdanie. ;) W takim razie wystawiam ocenę- 3 gwiazdki. Może byłoby więcej, gdyby to dalej trwało, nie wiem. Komiks ładnie wygląda, ale nic nie rozumiem, więc pół na pół. ;) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |