![]() |
Cytat:
|
Ja bym chciała mieć np. schronisko albo szkołe itp. jakś wielki zamek do zwiedzania, hotel. Ostatnio otworzyłam cropp town :P ale właścicielka umrała ze straośći... :con:
|
Ja bym chciala miec lecznice dla zwierząt albo szpital :P
|
A ja bym chciała Mieć salon samachodowy tyle że na parceli prywatnej.(mieszkaniowej) nie wiem gdzie tam jest podstawka i czy jest na tej parceli prosze o pomoc
|
Cytat:
no dobra zrobie agenje towarzyska, a jak na tym zarobie? ;> Edit Wilekie dzięki za link :] zarabiam... agencja towarzyska jest bardzo opłacalna... :D szczegolnie jako "przedsiebiorstwo domowe" kupiłem łóżkko, przychodza klijenci.... fakt, ze na nich nie zarabiam, ale dzieki ih gwiazdka wybieram jakies tam nagrody pioeniezne :P |
<<
Ja mam Restauracjo-cukiernię. Fajny biznes duże zarobki nawet kodów na kase nie trzeba wpisywać :))
|
Ja kiedyś wymyśliłem i założyłem założyłem sklep ogrodniczy ;). Sprzedaję drzewa, kwiaty i krzewy :P
|
a ja zrobiłem salon odnowy biologicznej postawiłem jacuuzi i kilka bierzni(maszyna do biegania taka) a u góry stół do bilarda perkusje i mam już ponad 80 gwaizdek :D:D:D:D:D:D:D:D:D
teraz to już 125 gwiazdek :D |
Ja też mam agencję towarzyską. Obsługują ją trzy osoby - kobieta, mężczyzna i pani od 'administracji' (burdelmama :D). Rodzina nazywa się Bourdelle, tak żeby było sugestywnie, ale i subtelnie :P
Oprócz specjalnych łóżek do bara-bara mam też jaccuzzi i windy. Na początku były problemy z zazdrośnikami, szczególnie jeśli do agencji przychodzili razem mąż i żona :P Teraz jednak ściągnełam InSIMenatora i zazdrość można wyłączyć. Fajny biznes, ale tylko żeby się na chwilę oderwać od szarej simowej rzeczywistości ;) Na dłuższą metę robi się nudy. |
ja mam wlasny biznes i jest tez problemik - mam dwa kompy jeden z netem drugi lepszy z simsami.
teraz musze czekac az rodzice tam neta podlacza. :con: ;( :1smutny: :wacko: a do rzeczy: ja juz zaprojektowalam sobie odpowiednia rodzinke: babcia,mama,dziecko. na tatusia spadla satelita :( Mamusia bedzie prowadzila piekarnio-ciastkarnie a we wtorki bedzie robila tez swoje dania "slone" czyli indyk salatka homar i chili con carne. wybuduje jej piekna piekarenke: w stylu "retro" i bedzie tam mieszkala przez pon. do pt. a w weekend przyjezdzac bedzie do rodzxinki :D :D :D :D :D ;P ;P ;P :P :P :P i znow do pracy :) a potem zatrudnie kierownika a ona sie przeprowadzi z rodzinka do wielgachnej rezydencji. I bedzie ona znana na calym Simcity :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |