![]() |
|
Rzeczy
Możesz wystawić ten dom jeszcze raz do ściągnięcia lub podać stronkę z której ściągnęłaś rzeczy które umieściłaś w tym domu?
Pozdro. |
Z zewnątrz fajny, ale w środku za pusty i za sterylny. Przydałoby się trochę kolorów, ale jak to miał być biały dom to całkiem nieźle. 8/10
|
:):):):)
Ten dom jest genialny poprostu dziewczyno masz talent i tyle widac ze sie bardzo nad nim napracowalas :):):):) 10000000000000/10
I tak dalej!!!!!!!!!!!!! :) |
No domek zajedwabiście wyglada... chciałbym mieć taki w simach, ale link na rapidshare już nie chodzi :(
mogłabys w wolnej chwili wrzucić od nowa? fajnie by bylo :P z góry thx pozdro |
Porażająca... biel. Ale ogolnie fajny biały świetnie kontrastuje z zielenią, mogłaś dodac jakieś czerwone rzeczy, byłby ciekawszy... 8,5/10
|
Cudowny dom!
Droga Salivo! Masz cudowny dom! Ocena: 100000000000000/10. :D Bradzo mi się podobają, i dam ci ocene jako najlepszą. Mam najdzieje, że w nastepnym razie jeszcze wieksza ocene na twój nowy dom. Powodzenia! :*
|
Warto się było nad nim tyle pastwić. Mnei w sumie zamurowało. Jest biały cały, to fakt, ale chyba taki miał być ^^ . Nurtuje mnie tylko, co monitor robi na tych pufkach koło łóżka?
|
dla mnie za bardzo powydziwiany (dla mnei wszystko jest powydziwiane bo jestem powydziwiana i wogóle...)czyli 10/10
|
Śliczny domek! Ja raczej bym w nim nie mogła mieszkać jest dla mnie za nowoczesny i stylowy ale dla simów...11/10 ale brakuje mi koło domku jakiegoś kwiatka...tak wogule to i tak jest świetny!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |
|