TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ulubione simeczki Wiki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31289)

Wika 04.07.2006 21:00

Dziękuję :)
Zrobiłam je w Warsztacie.
Ząbki wampira są w Warsztacie w dodatku NŻ tam, gdzie okulary :)
Ten "piękny makijaż" (:D) jest (a właściwie był, bo wszystkie dodatki szlag mi trafił :con:) ściągnięty z Internetu, tak jak wszystkie włosy, oczy i tego typu dodatki w simkach :)

Jutro zamieszczę jeszcz jedną simkę nastolatkę, którą zrobiłam całkiem niedawno. Zdjęcia będą na szczęście z gry, bo nie mam jej zapisanej :) Przepraszam, że nie zamieszczałam nowych simek, ale jak wspomniałam wyżej wszystkie dodatki zniknęły (a ja inteligentnie nie zrobiłam kopii zapasowej folderu :/) i muszę jeszcze trochę poszukać, by mieć z czego cokolwiek zrobić :D

Pozdrawiam :)

Wika 06.07.2006 13:49

Obiecana simka - Inna

Przepraszam, że takie beznadziejne zdjęcie (usta strasznie wyszły), ale gra mi się bździ, non stop wyskakują mi błędy, więc musiałam robić fotkę w trybie kupowania.

Pozdrawiam,
Wika :)

afaiks 06.07.2006 19:17

Najładniejszy (według mnie) jest Wampirek
Jest śliczna!!!

CoRnEliA :) 07.07.2006 14:43

Najberdziej podoba mi się Marta tylko ze Rozalia wygląda jakby maial Świnke(chorobe) jakby byla spuchnieta :P

Simonka:) 08.07.2006 18:24

...Wika,ale gdzie(na jakiej stronie) sciagnelas te makijaze?
i czy w sims2 mozna w warsztacie robic wlasne wlosy(kolory,pasemka) i szminki?
aha jak powiez ze w linkarnii to nie wiem gdzie i co to jest.
prosze napisz mi te strony.
z gory dziex
simoneczka

Wika 09.07.2006 15:29

Większość mam z peggy... Makijaż, którego najczęściej używam ściągnęłam razem z Amilą (simką autorstwa Sayi)... Naprawdę nie pamiętam, bo wszystkie straciłam :( Nie potrafię sobie teraz przypomnieć stronek, bo w większość wchodziłam na chybił - trafił raz w życiu... Pochodź po linkarnii, na prawie każdej stronce są fajne makijaże. Ja niedawno zaczęłam powoli odzyskiwać niektóre dodatki... Popytaj innych użytkowników...

A co do Twojego pytania, to oczywiście, że się da. Ale jest bardzo, bardzo trudno zrobić np. szminkę.

Pozdrawiam :)

Caro'tka 10.07.2006 19:03

Natolatka - Kinga - z tymi "kłami" jest Boska!

Simonka:) 11.07.2006 21:34

jeszcze jedno,skromniutkie pytaneczko :)

no ale jak sie te "dodatki" sciaga?
ja weszlam na strone sims2 sisters i tam pisze "DOWOLAND" czyli tam sciagnac?
czy w warsztacie jest opcja "sciagnij z internetu"?
no to jakos tam sie sciagnie to jak to zaladowac do gry?
czyli jak uzywac tego makijazu?
beda nowe szminki czyli te ktore sciagnelam?One beda w warsztacie,czy w tworzeniu nowej rodziny??

Wika 13.07.2006 08:43

Klikasz DOWNLOAD, wrzucasz do folderu o tej samej nazwie (moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads), rozpakowujesz i są w grze. I w Warsztacie, i w trybie tworzenia rodziny. W Warsztacie nie ma opcji "ściągnij i Internetu". A makijażu używasz tak, jak tych Maxisowskich.

wildthing 14.07.2006 18:21

średnie... gdyby nie te skiny, wygladaly by jak normalny profil nr1 ...
ta ostatnia wpierwszym poscie jest bardzo dziwna...
Cytat:

Napisał Wika
Ząbki wampira są w Warsztacie w dodatku NŻ tam, gdzie okulary

Hm? o____O nie pamietam, rzeby takie cos bylo w warsztacie... chociaz to mozliwe; u mnie przez pewien czas byla TWARZ wampira, a potem twarz robota, potem poznikaly, wiec calkiem mzolwie ze mialas zeby.
albo sciagnelas z www.modthesims2.com i nie pamietasz ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:56.