![]() |
Odp: Darmowe jedzenie-li¶ciki :)
Nikol!! Jak chcesz co¶ dopisać, to klikasz edytuj w swoim po¶cie a nie bijesz 4 posty na raz, a w czwartym przepraszasz za trzy poprzednie :con:
Jak chcesz mieć to co¶ do operacji plastycznych i 10 innych niesamowitych rzeczy to możesz wpisać w trybie życia w oknie kodów unlockcareerrewards i potem wchodzisz w swoim simie tam gdzie masz ekwipunek (plecak) i nagrody za aspiracje, to s± obok nagrody zawodowe i tam masz te rzeczy. |
kiedy¶ do mnie przyszedł list , dzieki któremu moge zje¶ć darmowy posiłek w restauracji.Zdarzyło mi się to chyba z 5 razy.
|
Jak kupiłam nocne życie bardzo dużo jezdziłam do restauracji i dastawałam codziennie takie listy ;P
|
Mi jeszcze nigdy co¶ takiego się nie zdarzyło. Może dlatego, że prawie wcale nie jeżdżę do restauracji... ;p
Opcja nr 2 w ankiecie. |
Jeżeli idziesz do restauracji i zapłacisz (jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się uciec bez płacenia), to czasami zdarza się, że dadz± ci darmowy kupon do restauracji ;)
|
Też kiedy¶ dostałam bilecik z restauracji, czasem jaki¶ list miłosny przyszedł (w sumie raczej nie miłosny, bo to po nieudanej randce było)
Ale przeważnie to same rachunki przychodz±. |
mi rabaty nigdy nie przychodz± ;/
|
Ja wiem ,że kiedy¶ dostałam ten kupon do restauracji, ale nie pamiętam czy go wykorzystałam :).
|
ja też dostałam taki list na darmowe jedzenie. Narazie go nie zrealizowałam ;D
ale oprócz tegoo dostałam masę bukiecików z li¶cikami po randkach .;) |
Ja nie dostaję li¶cików z restauracji bo ja nie chodzę na przedmie¶cie ponieważ za długo się wczytuj± ;/ a ja nie jestem cierpliwy :p.
Przedmie¶cia wykorzystuję tylko do budowania :p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:32. |