![]() |
Odp: Nowoczesna Posiadłość "Promise"
Nowoczesny i piekny...
Te rosliny w domu sa... ... smieszne XD 1000/1000 _____ PZDR. :* |
Dom jak zwykle piękny. Tym razem nie powtórzyłeś mebli z innych domków ;) Jest w moim stylu. I pasuje mi również, że jest taki... ciemny. Sama też lubię tworzyć takie domy ;) . Ogólna ocena to 10/10! PS Skąd masz takie fajne krzesła do jadalni? |
Świetnie wygląda w nocy! Ogólnie ładny, ale na początku kojarzył mi się ze szklarnią. xD
|
Piękny,
patrząc na twoje domki podziwiam cię , ponieważ nie robisz ich ciągle tak samo(tzn. zawsze podobna bryła, podobny styl) robisz róznie. A moim zdaniem jest to naprawde świetne. I mało osób tak potrafi. Masz talent. Jedyne do cezgo w tym domku moge się przyczepić to troche malo w tej łazience , jakos pusto. oczywiście dobrze , że nie ma tam jakiś tandetnych dodatków , ale jaka lapka taka wiszaca by sie przydała czy coś. ;) |
Piękne
Pozdr.:) |
Podoba mi się! Wygląda prawie jak prawdziwy:) Bardzo ładnie zrobiłeś hall! 10/10, bez żadnego "ale..."
|
Cudny domcioo:*.Nie wiem jak ty to robisz że robisz przeźroczysty dach.Prosze jeżeli ktoś wie to niech pisze wiadomości...
|
i po huja debilu odkopujesz taki stry temat zal mi cie glupie dziecko zaaaaaaaaal mi cie idiotko zaaaaaaaalllll
editrooi: i kto tu jest debilem? |
Świetny choć kolorki nie do końca w moim guscie (za smutne i szare) 9/10
|
Domek naprawde bardzo bardzo ladny z zewnatrz:)
Natomiast łazienka jest troche pusta i...sypialnia..tez jakos tak pustawo.. Świetne zdjecie domu noca... az chcialoby sie pobyc w takim domku:) Pozdrawiam:) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |