TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Imiona WILKóW (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34948)

Alatáriël 23.01.2007 20:18

Hej, a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true to w jaki sposób można podnieść simowi umiejętności? Bo ja szukam, szukam, a znaleźć i tak nie mogę :O

A żeby nie odbiegać od tematu, to do mnie przyszły wilczki:
Guzik - ocka
Filip
Alia (przygarnęłam ją)
Klakier (który okazał się dziewczyną, przygarnęłam ją i zmieniłam imie na Klara)
Kąsek - ocka (ugryzł mnie!)

Tych wilków to są chyba tysiące :O Więcej imion nie pamiętam, wiele jednak do mnie przyszło, gdy byłam wilkołakiem.

PS - KOCHAM WILCZKI :*

stagnacja 23.01.2007 21:30

Też loffam wilczki :) są mimo wszystko przyjacielskie.

Raishana 23.01.2007 22:11

Cytat:

Napisał 13_aga_13
Hej, a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true to w jaki sposób można podnieść simowi umiejętności? Bo ja szukam, szukam, a znaleźć i tak nie mogę :O

Poprostu naciskasz na te prostokąciki przy umiejętnościach (co pokazują ile już umiesz) i przeciągasz w prawą stronę, a one się "zakolorują". Tylko tyle xP

Ja też kocham wilki! Są słodkie! Wilczyca, którą przygarnęłam urodziła dwa szczeniaczki: Maarję i Lucyfera^^ Ich ojcem jest biały wilk, tylko nie pamiętam jego imienia.. Urosły już, są słodkie^^

Alatáriël 23.01.2007 23:22

Raishana, wielkie dzięki :) Że ja na to nie wpadłam...

Paranormalny 24.01.2007 09:35

Cytat:

Napisał Raishana
Można przygarnąć wilka, ale tylko normalnego! Np. Misię. Ale Barona, albo Myszora się nie da, tych ze świecącymi oczami się nie da. Można się z nimi zaprzyjaźnić i w ogóle, ale opcja dołączenia do rodziny i tak się nie pokaże.

Tych ze świecącymi oczami też można przygarnąć ale tylko za pomocą kodu boolProp testingCheatsEnabled true ja tak jednego przygarnąłem

stagnacja 24.01.2007 11:10

leave

Cytat:

Napisał Paranormalny
Tych ze świecącymi oczami też można przygarnąć ale tylko za pomocą kodu boolProp testingCheatsEnabled true ja tak jednego przygarnąłem

Tak, ale za około 2 dni wilk ci zwieje... ;( będzie miał opcję "leave" to oznacza zostaw, wyjedź. A jak wiecie zwierzakom nie można skreślić interakcji. ;( najlepiej zaprzyjaźnić się z wilkiem tak żeby ten miał na panelu związków pomarańczowe łapki. I wtedy pojawi się opcja "przygarnij" ale być może ucieknie ci (lepiej założyć obrożę) ja przygarnęłam wilka (Misia) i jest w domku :) ma szczeniaczki ze Szęściarzem. Tylko 2 musiałam oddać (Pimpuś, Lila) została Angela. Wracając do opcji przygarnięcia wilka-przywódcy to nie jest takie łatwe bo ma cechę niezależny. Chociaż inne wilki przychodzą do mnie się bawić :D

Raishana 24.01.2007 12:30

Cytat:

Napisał Paranormalny

A mógłbyś wyjaśnić jak się przygarnia za pomocą tego kodu? Byłabym wdzięczna^^

Cytat:

Napisał Nikita123
Wracając do opcji przygarnięcia wilka-przywódcy to nie jest takie łatwe bo ma cechę niezależny.

Większość wilków ma cechę 'niezależny';) A wilka przywódcy nie można przygarnąć z prostej przyczyny.. 'Maxis tak zadecydował' xD

A swoją drogą.. Chciałabym takiego wilka mieć w realu. Są kochane!

Paranormalny 24.01.2007 12:50

No to tak wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true
Gdy będzie szedł wilk to naciskasz na niego trzymając shift i wybierasz opcje make selectable
Tylko tak jak Nikita mówiła wilk i tak po pewnym czasie pójdzie sobie

Zozolinka 31.01.2007 09:58

Cytat:

Napisał Paranormalny
No to tak wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true
Gdy będzie szedł wilk to naciskasz na niego trzymając shift i wybierasz opcje make selectable

ale jak mam tego wilka to nie ma takiego czegos jak make selectable
EDIT:u mnie byl Bazyl-oczy i,i jakis wilk na F-oczy ale nie Filip
i Księżniczka

Justa95 31.01.2007 16:53

Tu jest dokładny poradnik: http://www.stl.yoyo.pl/?dzial=poradniki/wilkolaki

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:27.