![]() |
Odp: Za co najbardziej lubicie Nocne Życie?
Za duży wybór miejsc, do których można się wybrać, za wampiry, randki i samochody :P ogólnie za wszystko! Muzyka też jest wypasiona
|
Nie grałam w Nocne Życie.
Mam tylko Zwierzaki. Ale najbardziej to właśnie chce Nocne Życie. Randki są sweeet. :wub: |
Za samochody. 8-)
|
Za randki i przedmieście. YEEEAH!
|
Za randki i dyskoteki
|
Nocne Życie uwielbiam za to że można być wapirem, chodzić na dyskoteki, posiadać samochód oraz umówić się na randkę.
EDIT: Za wszytko |
Ja, chociaż nie mam jeszcze tego dodatku to NŻ podoba mi się przede wszystkim dlatego, że można zostać wampirem :D i jest parę fajnych gadżetów z tym związanych ;)
|
Mnie to się już porządnie dodatek znudził, bo mam tylko ten. Ale i tak jakoś tak... lubię.
Samochody są świetne, szczególnie, że można sobie ściągnąć takie prawdziwe. Randki ułatwiają mi życie, a wampiry są wspaniałe. I co z tego, że są mało realistyczne. Mnie najbardziej pociągają takie istoty, które w świecie realnym nie istnieją. Najbardziej zombie w NS, ale tego nie mam. No i kręgle, kula, poker, karaoke i... |
Ja najbardziej lubie wszystko! Toi jest super dodatek ide dziś sobie kupić ;) Byłam wczoraj ale chwile przede mną wykupili ;(
|
Za wszystko:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:31. |