![]() |
czy ktos zna kody do Colina Mcrea Rally????chodzi mi głównie o wiecej aut i dróg
prosze równiesz o podanie dokładnie miejsca na wpisywanie kodów w wersji polskiej |
Najlepiej nie piszcie tak bez niczego kodów-to może być bez sensu. A najlepszy sposób na kody to:
A)Specjalny program(np.taki który mam :) ) B)Jakaś strona internetowa(podana wyżej) C)Specjalna książka z kodami(np. taka, którą też mam ^_^ ) D)1.Wchodzimy na stronę google.pl albo wp.pl czy coś takiego 2.tam, gdzie jest szukaj wpisujemy nazwę gry do której szukamy kodów 3. pojawiają się rożne strony. Czytamy opis. JAk pisze np. kody do gry (...)solucje, kody do różnych gier m.in.(...) 4. Klikamy na stronke i szukamy kodów czy solucji. |
Cytat:
wpisujesz je zamiast imiena gracza ROCKETMAN - turbo WHITEOUT – jedziesz we mgle PASSEDOUT0 - oddanie prowadzenia WILDAYWORLD – ukryta trasa 1 TROLLEYPARK - ukryta trasa 2 QUARRYVILLE - ukryta trasa 3 INTHECLOUDS - ukryta trasa 4 LOTTOWIN - ukryty samochód HIPPO - pomysłowy samochód BIGGUNs - podwaja moc ALIENGOO – samochód z galaretki BACKAGAIN - zmiana kierunku tras DARKSIDE – trasy w nocy FREEWAY - dostęp do wszystkich tras BEEFCAKE - Toyota Celica GT 4 |
Mnie wkurzają kody które trzeba wpisywać podczas gry ehe jasne ciekawe gdzie :unsure: mi nigdy nie działają
|
Hejka, czy ktoś chce kody do Matrixa? ^_^
|
Ja Znam strone z kodami http://www.kody.obywatel.pl/
|
Ekhm, po tak długiej przerwie nie dzywania się na forum zabiorę głos i spytam sie: "Czy ktoś słyszał o kodzie na nieśmiertelnośc do Grand Theft Auto: Vice City, bo do "trójki" jest NASTYLIMBSCHEAThttp://forum.thesims.pl/style_images/1/icon14.gif
|
zna ktoś kody do Hugo
|
do Hugo ? a konkretnie do jakiej czesci ?? wogole są kody do tej gry ? to jest niemozliwie proste :blink: :blink: :ph34r: :lol:
Cytat:
|
Cytat:
jak znajde strone to ci podam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34. |