![]() |
Więc Fs mi się bardzo..bardzo podoba szcególnie fotki i wspaniałe wykonanie moja ocenka to 7/10 czekam na kolejny odcinek :)
|
Łał ale fajne FS w porównaniu do mojego 1 FS (który dopiero robie) jest niesamowite :P .
Czekam na następny odcinek ;) |
Wiesz co niedobra jesteś . Najapierw wszystkim narobiłaś smaczku, a potem zamilkłaś. :D To FS jest świetne, daje 10/10.
|
Wspaniałe Fotostory! Uśmiałam się do łez! Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego śmiesznego, ale nie durnego! oby tak dalej!
|
Świetne, strasznie mi się podoba, może za wulgarnie odzywa się do tej małej ale to wkońcu 'gwaizda rocka' :P POZdrO :)
|
Mi tam nie przeszkadza wcale jak się odzywa,taki ma styl...
niegrzeczny Charlie rockman... |
Zastanawiam się kiedy będzie odcinek 3 bo jakoś od dłuszego czasu go nie ma więc kiedy się pojawi?
|
No właśnie, wcześniej <-- na koncie przyjaciółki czytałam twoje FS, dość szybko dodawałaś odcink, a teraz nic.? Plisss przynajmniej jakoś określ czas pojawienia się 3 Odcinka :D
|
Ja na to też czekam bo fajne ale czekania bardzo -II- długo............................................. ..
|
No, dawaj plisss.... jak widzisz wszyscy się niecierpliwią, (no prawie wszyscy) ;P ;P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:44. |