![]() |
Cytat:
|
Jeżeli pytanie się powtarza to sorki:
Jakie są nowe nagrody zawodowe? |
Toaletowy problemik...
Mój broblem polega na tym iż... kiedy idę danym simem załatwić potrzebę to nagle wszyscy członkowie rodzinki sa tak jakby ocenzurowani tzn.? Są tak w paski ,że ledwo ich widać... i to również dzieje się gdy biore prysznic lub gdy jakis z Simów wchodzi nago do jaccuzi. Czy wy też macie takie broblemy i z czego to wynika? :O
http://gry.onet.pl/_i/gry/s/sims2_pets.jpg |
Cytat:
Ale jeśli jakimś cudem masz orginał, to może błąd w grze. Mogłaś także ściągnąć jakiś wadliwy dodatek, lub hacka. PS. Jak na mój gust, masz słodki avek ^^ (obsesjon) : P |
Pirat czy orginał ?
Dzieki ;P BilluŚ jest sweet :)
A co do twojej odpowiedzi to mam orginał xD xP :P :P :P :P |
A może z jakimś kodem eksperymentowałeś? Bo po uzywaniu kodów też sie dziwne rzeczy dzieją :P
|
Jaccuzi-Czy jak to sie pisze..
Da się zrobić by: Dwie osóbki weszły do jaccuzi w kostiumach kapielowych ,bo zazwyczaj wchodzi mi jedna osobka nago a druga w kapielowkach... :con:
|
Jak to? Mi zawsze włazą w strojach kąpielowych :P Coś kojarze, że jest to wina cechy charakteru..którejś..ale nie pamiętam której..ech moja kochana pamięc, zawsze zapamiętuje urywki informacji :D Sorka ^^
EDIT: A nie możesz zrobic tak: przebierasz w szafie obu simów potem dajesz "wejdź do" (czy coś w tyms stylu) no i chyba simy powinny od razu wejśc w tych strojach i sie nie rozbierać xD |
Cytat:
PS. Tak, to prawda, Billuś jest sweet ^^ Pamiętam czasy, kiedy ciągle miałam jakiś inny avek z Billem, a sygnaturę z napisem "ich liebe tokio hotel und us5! Sie sind am besten! xD Ehh... :) |
Bill w Simsach..;-)
Odkąd zaczęłam lubić TH to jaką bym nie robiła rodzinkę to zawsze z Billusiem lub Tomusiem :) :wub: aga a co juz nie lubisz th czy asiaków?
~~~~~~ Jakie sia wam przewaznie rodza dzieci ,bo mi zawsze takie ,ze oczy po gosciowce ,a reszta po facecie ;-) a wam? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:55. |