![]() |
Odp: VIDEOSTORY - Co i jak
Pewnie dlatego, że długo nie dawałeś odcinków.
|
Nikt nie usunął. Musisz ustawić tutaj na "Od początku" :) Postępuj, jak na obrazku, bo inaczej wytłumaczyć nie umiem.
http://img228.imageshack.us/img228/9494/bzdetzl3.jpg Poszukaj tam "Wiara czyni cuda". Na pewno jest. :) |
Heh dzięki :)
|
Heeelp!
Help!
Nie mogę zaimportować żadnych piosenek! Pojawia mi się komunikat że plik jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Nie mam pojęcia czemu. Kiedyś mogłam, a teraz... Nie mam pojęcia czemu tak się stało. Z ok. 200 piosenek, które próbowałam importować zaimportowały się tylko 2... które jako jedyne importowałam, wtedy, kiedy wszystko działało... Please pomóżcie... :gu: |
Jak w videostory zrobić, by był w nim tekst czytany przez Iwonę?? Bo mam z tym spory kłopot...
|
Cytat:
*luna* - Niestety nie wiem co doradzić bo nigdy się z tym nie spotkałem :( |
ooo dzięki:D o takie coś mi chodziło
dodaję reputację :) |
Cytat:
;( ktoś wie jak to "naprawić" ?! :( |
Dobra, mam Sony Vegas - program xd
Ale jak robi sie w nim filmy, i zapisuje, (nawet takie po 40 sek) to maja najmniej jak 12 MB :/ a z MM mialy np. 2MB ;( Co mam zrobic, zeby wazyły mniej? Napewno się da ! Pomocy! |
Marcin Production Film
Mam problem,bo nie wiem jaki serial mam nakręcić żeby wam się spodobał.
A więc piszcie w postach co mam nakręcić.Wybierzcie jeden program i serial -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Produkcje Marcin Production Film: 1.Program - SimExpress Wzorowany na Teleexpresie -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Serial Obyczajowy - S jak Sim Jedyny serial obyczajowy Marcin Production Film -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.Serial Komediowy - Życie Kamyków Scenariusz napisany tylko to pokazać. B) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edit Marcin Prod: SimExprees - Będzie pojawiać się co 1 tydzień.W programie będą mówić o wydarzeniach simowego trójmiasta (Dziwnowo,Werona,Nowe Miłowo). -------------------------------------------------------------------------------------------------------- S jak Sim - Opowiada o jednym simie,który dużo zrobił dla simowego trójmiasta. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życie Kamyków - Przepraszam Mooka,ale to jest trochę podobne do twojego serialu.Mam nadzieję,że utkwi w waszych mózgach ten serial o ile go wybierzecie. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam nadzieję,że coś wybierzecie. B) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Punktacja SimExpress 0 W Sims - WSC 0 ODPADŁ S jak Sim 0 Kadet Parówka -2 ODPADŁ SimTeleturniej 0 ODPADŁ A Bo Ja Wiem 0 ODPADŁ Życie Kamyków 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jutro FINAŁ!Zapraszamy! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Serdeczne podziękowania dla: Desinger, Forum The Sims.PL, Firma Kamery i coś, Marcin Production Film. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie prawa zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:34. |