![]() |
A mi oddało po kilkunastu godzinach :)
A co do kryształów to mi jeszcze żaden nie wyrósł :( Bu... A przecież czaruję tam zdex :P A tak w ogóle to co dokładniej trzeba robić? pozdro Kama |
Nie chcę sobie tego ściągać, bo to całkowicie odbiera przyjemność z gry. Powiedzcie mi tylko, co dokładnie trzeba robić. Bo ja w domu to tylko zaklęcia wypróbowuję.
pozdro Kama |
trzeba wszystkie czary wynaleść i dużo ich używać
|
K'woli przypomnienia: Gdy czarów używa się na swojej posesji nie można dostać mandatu, czy co to tam?
pozdro Kama |
mozna ;) bo to sie dostaje jak sie czaruje przy niemagicznych simach :) obojetnie gdzie :D
|
pomużcie wyrosły mi kwiaty :
- Kożeń problemu - Pelargonie na energię słoneczną o co tu chodzi ?? |
Cytat:
*** Please podajcie tutaj na forum jakieś kody na magimony -_- Bo takie "bawienie się" w Abrakadabrowie jest już nudne, a simy sie potem męczom <_< Jak jakieś znacie to podajcie :huh: |
Ja tam nie słyszałam to tych wszystkich księgach, dzięki którym można zdobyć skladniki. Grałam już w wiele gier z kodami i stwierdzam, że może i pomagają w graniu, ale szybko to się nudzi. Jestem przekonana, że jak znajdziecie jakiś składnik samodzielnie...lub...no...za pomoca forum :D będziecie mieć większą satysfakcję z grania :). Fakt, grając w The Sims używam kodów, ale nielicznie. :)...Składniki natomias zdobywam samodzielnie...lub jak wspomniałam - za pomocą forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie :)
|
Tylko, że na http://www.cheapfrills.org/ nie mogę ściągnąć Spell Components and all Spells !
Jest gdzieś na dole w głównej stronie... Ale w objects go nie ma! Pomoże ktoś?? :( |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:45. |