TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   dziwne i smieszne przypadki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36994)

Tuśka 27.11.2007 16:55

Odp: dziwne i smieszne przypadki

Hm... mi sie zdarzylo że jakaś baba przyszla z niemowlęcie do mnie i jak wychodzila to zapomiala dziecka. Wszystko bylo by wporzo ale nie moglam nic z nim robić nik sie nim nie zajmowal wylo mi przed domem. Po prostu jakby zostawila mi dziecko do opiekowania :D :/
Heh!

luja 27.11.2007 18:01

Do mojej simki przyszedł znajomy i nagle się zawiesił w pewnej pozycji(do tego bardzo śmiesznej). Niczym go nie mogłam usunąć. W ogóle nawet nie było opcji, tak jak by go tam nie było. W końcu pokazała się ramka, że jest już późno i musi iść. A on nadal tam był. No to wyszłam z rodzinki i znowu weszłam a on jeszcze stoi. No to wyprowadziłam simów do innego domku a on też tam był. W końcu przeprowadziłam ich do jeszcze innego domku i w końcu zniknął.

Majka96 14.12.2007 12:36

A mi dziś zombi pojechało to czarownicy w masce.... Prąd kopnął i zamieniło się w wampira :O

Rose 14.12.2007 20:31

Moje simy w środku lata leżą sobie na leżakach, a dzieci w basenie, jedna babka mi się nawet przypaliła, a tu ni z gruchy ni z pietruchy śnieg spada :shock: . I dzieciali nie poszły do szkoły, bo pojawił się komunikat, że jest zawieja.

Patiszonek.xDD 02.01.2008 06:01

U mnie takie dziwadło ,że wezwałam nianię jak miałam bobaska i poszłam do pracy , moja simka wraca z pracy ,a tu nagle "Siergiusz Desperat dołancza do rodziny...itp" tak od co :D nic nie klikałam i wogóle :D musiałam wyjść do otoczenia i nie zapisać gry... 'i od nowa rodzić bobasa' :D

Siergiusz ? <- od kiedy niania to facet i na dodatek postury kobiecej ? (w simach)

Lacuna89 04.01.2008 17:36

Mi z kolei pojawił się ni stąd ni z owąd duch na parceli gdzie wcale grobu nie było... na dodatek duch jest złoty (co pewnie świadczy o spełnieniu celu życiowego czy jakoś tak)... czy to jest normalne?:| dość długo gram w jednym i tym samym domu, a tu duch... i to kij jeden wie gdzie jest jego grób... śmieszny przypadek bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło... :wacko:

SylveX 04.01.2008 18:27

A ten duch nie jest żółty, i nie sypały się z niego iskry?? Kiedyś gdzieś czytałem że kolor ducha zależy od sposobu w jaki umarł(nie było tylko jaki ma kolor jak go krowo-kwiat zeżre). Aha, żółty kolor oznacza śmierc przez porażenie prądem jakby co. Miałem też coś podobnego, bo na parceli był duch którego nagrobek skasowałem.

Mi się raz zdarzyło(jakieś 2 dni temu) obawa, że... sim będzie starym kawalerem:D, niby nic w tym dziwnego, ale wcześniej nigdy przez ponad 2-3 lata gry w simsy takiego czegoś nie miałem.

P.S. a i jeszcze taka ciekawostka, gdy kiedyś umarła mi jedna simka ze starości, a w chwili śmierci miała platynową aspirację, to zamiast zwykłego, brzydkiego, szarego nagrobka, spadła z nieba piękna, marmurowa tablica, ze złotą ramką i symbolem aspiracji rodzinnej(sens życia zmarłej), też w złotym kolorze.

Lacuna89 06.01.2008 20:27

Ano racja! jeśli spełnił się sima cel życiowy to miał żółty nagrobek!! pomyliło mi się :|

KAJA401 24.01.2008 19:55

a mój sim tak długo siedział w jakuzi ze jak sie na niego przełączyłam żeby wydac mu polecenie ja patrze a mu sie tyłek pali bo tak mu było gorąco hehehe jego zona musiała mu tyłek ugasic gaśnicą hehehehe pierwszy raz coś takiego mi sie zdażyło :laugh: a ostatnio to go prąd kopnął jak naprawiał śmieciarkę i tak go prześwietliło że widziałam jego szkielet hehehe nigdy jeszcze mi sie to nie zdarzyło beka a potem chodził w popalonym ubraniu i cały osmalony hehehe :laugh:

olgamaxx 02.05.2008 18:34

Jak zrobić żeby satelita spadła.. ? Patrzę cały czas w niebo i nic ; //

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:22.