TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Usługi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37262)

Anastazja 17.08.2007 15:10

Odp: Usługi

Cytat:

Napisał elkakub17
Myślą tak m.in. dlatego, że autor nie podał tego tego nicka w prawach autorskich. Napisał, że ma tylko nick Dimond i Dimond3D, nie dopisał tam Juziol i że film jest udostępniony tylko na Simowym centrum oraz na Sim forever, nie ma wzmianki o tym forum.

Kto jest administratorem na Sim Forever ?? Czyje to forum ??
Elu, czy pani F, wiesz, że dzieci neo nie mają mózgów, więc nie ma co ich bronić, i tłumaczyć innym, dlaczego myślą tak a nie inaczej. Dzieciory te, to leniwe stworzonka z niskim IQ.
A Ty masz za dobre serduszko i niepotrzebnie wdajesz się w dyskusje, w temacie gdzie na te dyskusje nie ma miejsca, bo to jest temat do komentowania.

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty
Wy muki..
DIMOND I JUZIOL TO JEDNA I TA SAMA OSOBA,KPW?
Już to przerabialiśmy :|

Chryzantemik, coś taka nerwowa? Nie ma co się zniżać do poziomu, wiesz jakiego. Wyluzuj. xP Nie dolewaj oliwy do ognia.
Wiem, że jesteś dobrą duszą co chce aby było jak najlepiej. Wyluzuj, olej sprawę. xP

Juziol czyta tylko komentarze na temat filmu, reszta go porostu ni ziębi ni mierzi.
(inf. pewna pochodzi od autora serialu "Usługi")

Dobra teraz JA komentuje.
- muza zwala z nóg

- dialogi też zwalają z nóg, szczególnie to zdanie o "majtkach" - to się nazywa ukrywanie dowodów na miejscu zbrodni ;P

- strasznie mi się podoba jak Laura budzi się w "pułapce" i te lampy,
jak każda po kolei się zapala odsłaniając nieprzyjemny widok miejsca (te zakrwawione haki) brrrrr

- no drgnęło mną, kiedy dziewczyny kaszląc od trującego gazu, nagle zaczynają kaszleć krwią, brrrr (wczułam się wtedy)

- rzeczywiście w tym epizodzie, widzimy podobieństwo do filmu "Piła" i "Cube"

- szkoda, że numery szyfru (kod-u), nie oznaczają tego co mogły by oznaczać :wacko: ale by się wtedy narobiło :O

- film trzyma w napięciu, akcja biegnie szybko, film dobrze się ogląda

- detektyw wizualnie wygląda jak "Szpieg z Krainy Cienia", :laugh:

- ech, fajnie robisz te takie rożne wstawki, scen, obrazów - jak w prawdziwym filmie

Film, jest :fist: Ty jesteś :fist: ocena 10/10 MAX ocena jest :fist:
JA jestem :fist: , bo jestem "Dziecko Słońca" xP WYMIATASZ :fist:

maxior44 19.08.2007 12:49

Kiedy będzie 6 odcinek? Podobno ma być ostatnim1 :gu:

niezłe najlepsze jak Laura krzykneła na początku mszy "Nie zgadzam sie" :)

ola-misia 20.08.2007 10:52

świetne B)
Uśmiałam sie przy niektórych dialogach xD

Tylko ta 5 część.. taka inna.
Nie pomyślałabym, że tak potoczą sie dalsze losy :P

Melody1991 25.08.2007 17:34

Ten serial jest świetny! Ja nie umiałabym zrobić takiego z tymi "niesfornymi" :P simami. Nie zauważyłam u Ciebie żadnego błędu (nie licząc takich malutkich). Szkoda, że jest tylko 6 odcinków. 10 na 10

IgaAnne 27.08.2007 12:40

Czy wspominałam już, że kocham ten serial?
Za każdym razem jak go oglądam jestem zachwycona.
Dialogi wymiatają, do tego te zwroty akcji! Na początku śmieszne (ha, ha, ha komedia się zapowiada), a potem thriller. Piąty odcinek był po prostu fenomenalny. To zapalanie sie kolejnych świateł jak Laura sie budziła było świetne (zresztą Naomi już o tym wspomniała), no co to się rozpisywać. Film wspaniały i już. Czekam ze zniecierpliwieniem na 6-ty odcinek.

Ariedale 27.08.2007 17:57

Boże kocham ten serial. I love Usługi.
Ty to masz mózg! Takie rzeczy powymyślałeś. Film trzyma w napięciu boję się o Laurę a Stella się dla niej poświęciła normalnie płakać mi się chciało. To najlepszy nie tylko simowy ale ogólnie serial jaki widziałam no może z wyjątkiem czarodziejek.Domyślam się kto może być za maską ale tego nie napiszę niech inni też pomyśla jakbym miała napisać recenzję to napisałam bym tak:
Wspaniały trzymający w napięciu pełen humoru serial. Oczywiście chodzi o serial Juziola z forum.thesims. Serial nosi tytuł "Usługi" i już od pierwszej sceny zaciekawia a barw dodaję zabawna postać małej dziewczynki i jest okropnej matki. Przezabawne dialogi i akcja-oto zalety tego serialu.Wszystkie sceny są ciekawe i dopracowane, nie dopatrzyłam się żadnej pomyłki,a wszystko jest idealnie złożone. Ten serial można długo zachwalać. Wad chyba w nim nie znajdziecie. Gorąco polecam ten niesamowity serial wszystkim fanom gry TheSims i ludzią lubiącym się pośmiać,zapłakać i przestraszyć podczas jednej produkcji filmowej. Film dla wszystkich. Zapraszam do oglądania znana wam Ariedale
No, to przy okazji mi powiedzcie czy dobrze mi wychodzi pisanie recenzji :P
Czekam na niestety ostatni odcinek ;( , i możesz byc pewny że jeżeli serial zakończy się tak,że będzie można zrobić drugą część napisze długi komentarz
żebyś tak ową drugą część zrobił. POzdrawiam Ariedale

Enuda 16.09.2007 10:18

Usługi to najlepszy simowy serial pod każdym względem jaki widziałam :)
Myślę, że Juziol ma nie tylko talent do simowych filmów - w przyszłości napewno usłyszymy o nim, jako wielkim reżyserze ;)
Należy się 6+ lub nawet więcej za profesionalizm :)

marlenam 17.09.2007 14:54

Przecież za to powinieneś dostać jakąś nagrodę z telewizji!!!! To normalnie jest wspaniałe! Jestem tak zachwycona, że aż brak mi słów! Szkoda, że to będzie już ostatni odcinek, na który czekam ze zniecierpliwieniem! Taki talent mieć... Wszyscy zazdroszą!!! :)

Lady_Blue 22.09.2007 14:17

Super ;] Najlepszy Serialik o Simsach jaki widziałam. Gratuluje pomysłu ;)

AllByMe_ 23.09.2007 16:37

Ciekawe kiedy doczekamy się 6 odcinka ..
ale rozumiem ,tak świetne VS robi nie długo . xP

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50.