![]() |
Odp: Marzenia-mój pierwszy domdek na forum
Mi się ten dom nie podoba , bo.....bez dodatków to się da ale......brzydki ,tyle krzeseł w kuchni......no cóż :( Postaraj się o lepszy
|
Nawet nawet, daje 7/10
A propo kota, on znaczy teren? :O czy najzwyczajniej w świecie sie ociera o ten słupek.Jesli to jednak ona to sorki :) |
Cytat:
Niestety kompletna klapa xP Chyba na każdej kratce jest powieszony żyrandol :con: Dach wygląda jakby mega smok właśnie nasrał na dach. Wszystko w chaosie. wszędzie prawie ta sama podłoga. Teren szary jak obumarły cmentarz. I wogle wygląda jak śmietnik. 0/10. |
Cytat:
Dom kompletnie Ci nie wyszedł, a może w ogóle go nie chciałaś budować? Za ciemno. 1/10. Pracuj dalej. |
Misti, ja rozumiem, że to twoj pierwszy ...eee... "Domdek" na forum :P nie podoba mi sie ... widac ze robiłas go na ;odwal sie'. Poza tym, nie musisz sie idiotycznie usprawiedliwiac, znieś krytykę z podniesioną głową. Zdjęciem kota mnie dobiłas :zgon:
|
tendom jest beznadziejny.Po co taki wielki robiłaś?Zrobiłaś wielkie pomieszczenia anic w nich nie dałaś.Za dużo oświetlenia.daje0,00000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000001/10
|
Bebku! Kotek jest fajny! I taki będzie!
domek całkiem całkiem na zewnątrz ale trochę za duży i mało ozdóp itp. w środku :) 4/10 |
o kurcze, jak tu pusto. i tak ciemno.
fuu ;p zupelnie mi sie nie podoba. daje 1/10 za chęci ;] |
gdybys w takim domu mieszkala, chyba z pol kilometra musialabys przejsc, zeby dostac sie z sypialni do kuchni ;P
|
Podoba mi się dom ale tylko z zewnątrz. I zgadzam się z tym że pomieszczenia są za duże . Ale nie łam się następnym razem będzie lepiej. Pod warunkiem że nie zapomnisz o oknach ;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05. |