![]() |
Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy
Wzruszające!!...:,,-) Szkoda, że nie wyszło jej z omarem(z małej litery bo bez uszanowania) i, że ambros ją zdradziła (zero uszanowania:-@). Ilona zmieniła się dla omara!!
Głupi omar głupia ambros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:-@ |
Głupia Amber, ale teraz jest zupełnie inna niż w I serii. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza. Oromar wróc do Ilony ty popaprańcu jeden, ona cię kocha!
|
Dobra wiadomość! :D Dzisiaj po szkole całe 3 godziny kręciłem i składałem w MM 3 odcinek. Moim zdaniem to nie dużo, jak na prawie 10 min. Teraz muszę jeszcze (żeby zapisać) rozdzielić na pół, zapisać pierwszą połowę, potem tak samo z drugą, potem skleić wszystko razem jeszcze raz i dopiero zapisać. Nienawidzę tego. :P Także jutro już na pewno będzie można obejrzeć 3 odcinek! :D
__________________________________________________ ____________ Z przyjemnością przedstawiam 3 odcinek II serii serialu! :) Jest wcześniej, bo uznałem, że nie warto z tym zwlekać i odkładać na późniejszy termin. Dlatego jest już teraz: Odcinek 3: Dziwny konkurs / Obejrzyj |
[QUOTE=Ariedale]. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza.
Ona terz się zmieniła :gu:, ale w przeciwieństwie do ambros(z małej litery bo bez uszanowania) zmieniła się pozytywnie :angry: Czółko Lidia P.S. Fereza, ma zeza :laugh: |
Chciałem nadrobić zaległości i nakręcić ostatnio jak najwięcej odcinków, póki mam ochotę i 'wenę'. :D 4 odcinek już jedzie na serwis YouTube. Za około 30 minut będziecie mogli obejrzeć. Strasznie szybko go nakręciłem, bo tylko w 2h. Później sklejałem 1h, no i jest. :D Za chwilę edytuję i wstawię linka. ;)
____________________________ Gotowe! Odcinek 4: Sprawa dla IFI / YouTube - Obejrzyj |
No to już nie mogę się doczekać, bo serial jest super! Wciąga! Lubię takie filmy, bo są inne od pozostałych. Życzę powodzenia w kręceniu filmu :D
|
super ten czwarty odcinek xD
Tylko żeby szef nie dowiedział się o IFI :) |
Zaraz? Hmm...czy ja już mówiłam, że kocham ten serial? Tak, raczej tak. Powiem tylke suuuuuuuper! Bardzo podobała mi się ta scena w domu Izy jak Iza Ilona i Freeza stoją jak super agentki. Ilona się pyta Izy jak się nazywa, a potem powstaje IFI!
|
Hej nigdy nie komentowałam twojego serialu , a śledze go od początku.Nie wiem czemu nie komentowałam ale teraz postanowaiłam.Uwielbiam ten serial :D , dużo pomysłów i wspaniałe efekty specjalne :) 10/10
|
Bardzo na szybko robiony odcinek i za to Was serdecznie przepraszam. Ale chciałem się wyrobić z Zamrożonymi Irysami i Przypadkowym szczęściem przed niedzielą. I tak to wyszło. Ale postaram się, aby 6 odcinek był dłuższy i ciekawszy. :)
* * * Wygląda na to, że Oromar na dobre zakochał się w Amber. Nieoczekiwanie do jej domku zjawia się zła Freeza - ta z przeszłości. Proponuje, wręcz nakazuję do niej przyłączyć... ________________________ Gotowe! Odcinek 5: Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:32. |