TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37815)

Krimii 26.09.2007 15:55

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Wzruszające!!...:,,-) Szkoda, że nie wyszło jej z omarem(z małej litery bo bez uszanowania) i, że ambros ją zdradziła (zero uszanowania:-@). Ilona zmieniła się dla omara!!
Głupi omar
głupia ambros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:-@

Ariedale 26.09.2007 17:25

Głupia Amber, ale teraz jest zupełnie inna niż w I serii. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza. Oromar wróc do Ilony ty popaprańcu jeden, ona cię kocha!

mario 05.10.2007 15:26

Dobra wiadomość! :D Dzisiaj po szkole całe 3 godziny kręciłem i składałem w MM 3 odcinek. Moim zdaniem to nie dużo, jak na prawie 10 min. Teraz muszę jeszcze (żeby zapisać) rozdzielić na pół, zapisać pierwszą połowę, potem tak samo z drugą, potem skleić wszystko razem jeszcze raz i dopiero zapisać. Nienawidzę tego. :P Także jutro już na pewno będzie można obejrzeć 3 odcinek! :D

__________________________________________________ ____________

Z przyjemnością przedstawiam 3 odcinek II serii serialu! :) Jest wcześniej, bo uznałem, że nie warto z tym zwlekać i odkładać na późniejszy termin. Dlatego jest już teraz:

Odcinek 3:
Dziwny konkurs / Obejrzyj

Krimii 05.10.2007 20:08

[QUOTE=Ariedale]. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza.
Ona terz się zmieniła :gu:,
ale w przeciwieństwie do ambros(z małej litery bo bez uszanowania) zmieniła się pozytywnie :angry:
Czółko Lidia
P.S. Fereza,
ma zeza :laugh:

mario 06.10.2007 17:51

Chciałem nadrobić zaległości i nakręcić ostatnio jak najwięcej odcinków, póki mam ochotę i 'wenę'. :D 4 odcinek już jedzie na serwis YouTube. Za około 30 minut będziecie mogli obejrzeć. Strasznie szybko go nakręciłem, bo tylko w 2h. Później sklejałem 1h, no i jest. :D Za chwilę edytuję i wstawię linka. ;)

Odcinek 4:
Sprawa dla IFI / YouTube - Obejrzyj

marlenam 06.10.2007 17:58

No to już nie mogę się doczekać, bo serial jest super! Wciąga! Lubię takie filmy, bo są inne od pozostałych. Życzę powodzenia w kręceniu filmu :D

Castaway 06.10.2007 18:43

super ten czwarty odcinek xD
Tylko żeby szef nie dowiedział się o IFI :)

Ariedale 07.10.2007 18:35

Zaraz? Hmm...czy ja już mówiłam, że kocham ten serial? Tak, raczej tak. Powiem tylke suuuuuuuper! Bardzo podobała mi się ta scena w domu Izy jak Iza Ilona i Freeza stoją jak super agentki. Ilona się pyta Izy jak się nazywa, a potem powstaje IFI!

Janvier 07.10.2007 20:49

Hej nigdy nie komentowałam twojego serialu , a śledze go od początku.Nie wiem czemu nie komentowałam ale teraz postanowaiłam.Uwielbiam ten serial :D , dużo pomysłów i wspaniałe efekty specjalne :) 10/10

mario 13.10.2007 00:54

Bardzo na szybko robiony odcinek i za to Was serdecznie przepraszam. Ale chciałem się wyrobić z Zamrożonymi Irysami i Przypadkowym szczęściem przed niedzielą. I tak to wyszło. Ale postaram się, aby 6 odcinek był dłuższy i ciekawszy. :)

* * *

Wygląda na to, że Oromar na dobre zakochał się w Amber. Nieoczekiwanie do jej domku zjawia się zła Freeza - ta z przeszłości. Proponuje, wręcz nakazuję do niej przyłączyć...

Odcinek 5:
Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:32.