TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Pokaż mi swoje wnętrze! - sierpień - pytania dotyczące konkursu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37853)

Chryzantem Złocisty 16.08.2007 18:10

Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu

Ooooh noł...No to teraz muszę się nauczyć,jak spakować domek ;(
Od kiedy będzie działać sonda,w której będziemy wybierać domek?

Kuba xD 16.08.2007 18:35

No spoko... Może będę miał NS to bym wziął udział jeszcze w tym konkursie :P

Caesum 16.08.2007 19:01

Oki Ea :) Thanks za radę, zaraz go zmienię :)

hihihi, ziemia ]:->

EDIT: Wiecie, myślałem że jak już się da to nie można zmieniać ^^ to dobrze bo mi już głowa rozbolała i struny się zdarły po waleniu głową w ścianę i mruczeniu "benc"
A już miałem wziąć legendarny młoteczek xD

olliss 16.08.2007 19:30

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty
Ooooh noł...No to teraz muszę się nauczyć,jak spakować domek ;(
Od kiedy będzie działać sonda,w której będziemy wybierać domek?

No chyba na początku września...?
To bardzo proste - wbrew pozorom :)
Najpierw wychodzimy do otoczenia. Klikamy nasz domek. Jest tam po lewej stronie taka ikonka 'Spakuj parcelę'. Pokaże Ci się okno czy bodajże na stronę, czy do pliku. Klikasz 'do pliku'. Czekasz [chwilę się ładuje], później pojawia Ci się informacja w jakim katalogu można znaleźć Twoją parcelę. I tyle! Wychodzisz z gry, np. klawiszem Windowsa na klawiaturze. Wchodzisz w podany folder, masz tam plik chyba domkonkursowy.sims2pack. To nasz plik. Żeby go załadować, wchodzisz na np. www.uploader.pl i klikasz na załaduj, szukasz, trochę będzie to trwało, zanim ten czerwony pasek dojdzie do końca. Poradzisz sobie napewno!
Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłam i trzymam kciuki!
- olliss.
Edit: Sorry, dzięki Sol :)

Darlene 16.08.2007 20:07

Cytat:

Napisał olliss
No chyba na początku sierpnia...?

Yyy września raczej ;d.

Fảlivrin 16.08.2007 20:44

A są jakieś wymagania co do pory dnia przy robieniu zdjęć? Bo chciałabym wnętrze domu zrobić w nocy bo ładnie się prezentuje efekt światła.

...i jeszcze jedno..jest dopuszczalnie zrobienie z łuków taki prostokąt a na górze pokryć to dachem?? Taka jakby altanka

olliss 16.08.2007 20:46

Fảlivrin, chyba nie. Robisz zdjęcia jak Ci wygodnie, tylko żebyś się zmieścił w limicie 25 zdjęć. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale jeśli nie mam racji, to niech mnie Eámanë poprawi :)

Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłam :)

Fảlivrin 16.08.2007 21:25

Cytat:

Napisał olliss
Fảlivrin, chyba nie. Robisz zdjęcia jak Ci wygodnie, tylko żebyś się zmieścił w limicie 25 zdjęć. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale jeśli nie mam racji, to niech mnie Eámanë poprawi :)

Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłam :)

Ok dzięki olliss :)

jeszcze jedno pytanie :P Mogę dać więcej niż 3 zdjęcia niektórych pokoi? (wyrabiając się oczywiście w limicie 25 zdjęć)

Eámanë 16.08.2007 22:18

Cytat:

Napisał olliss

Ma rację ;D
Cytat:

Napisał Fảlivrin
jeszcze jedno pytanie :P Mogę dać więcej niż 3 zdjęcia niektórych pokoi? (wyrabiając się oczywiście w limicie 25 zdjęć)

No, niech będzie : P
Cytat:

Napisał Fảlivrin
...i jeszcze jedno..jest dopuszczalnie zrobienie z łuków taki prostokąt a na górze pokryć to dachem?? Taka jakby altanka

Dopuszczalne :)

Kuba xD 17.08.2007 20:16

Ha!. Jednak biorę udział w konkursie ^^ Nareszcie mam TS2 NS ^^ Teraz już będę potrafił coś stworzyć. Może niepotrzebnie się troszkę uniosłem. Pozdrawiam! ;) Jutro dodam moją pracę konkursową :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:18.