![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
Ja gram z kilka dni, bo potem rodzinka mi się nudzi(nie mam pomysłu na jej życie), usuwam ją i tworzę nastepną. I tak ciągle.
|
A ja wiem.... może z tydzień, może mniej. W każdym bądź razie nie więcej niż 7 dni.
|
mi się szybko rodzinki nudzą, ale wracam do nich. więc w rezultacie jedną rodzinką zajmuję się już 3 miechy:P
|
Mój pierwszy dodatek to zwierzaki:)Strasznie fajny,chociaż teraz ślinka mi cieknie na the sims 2 magia bo podobno ma wyjść zimą 2008 roku:)
|
Ja moją rodzinką Logo (:D) gram już rok... I z jednego pokolenia zrobiło sie 6.
|
To troche dziwne ale ja grałam jedną.....
2 lata. :wacko: Ale czekam na dalsze rekordy kto mnie pobije? |
Odp: POBIJM
Na to wygląda, że pobij wszelki rekord. Gram swoją rodzinką od września 2004 roku, czyli o ile dobrze pamiętam 17 wrzesnia stworzyłam sobie parkę i tak do tej pory nią gram. A najlpesze jest to, że oni nadal żyja i nawet nie są emerytami, tylko im buźki modyfikuje. czasami gram rodinkami, które są z tamta powiązane (przyjaciele itp.),alezawsze wracam do tamtych :)
Wiem, sama nie wierze,że mi sie jeszcze te dziady nie znudziły. |
mój rekord, to zaledwie miesiąc. nie chciałam robić dzieci, więc gdy sie zestarzeli i umarli zrobiłam nowa rodzine:):):):):):) :*
|
Rekordy, rekordy... => Kl@udiaa <= na pewno nigdy nie pobiję :P Ja gram około miesiąca i tworzę nową.
|
ja przewaznie czesto zmieniam rodziny, ale najdluzej gralam rok
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:07. |