TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Erica" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37973)

vikingowa 14.09.2007 14:54

Odp: "Erica"

fotostory Fajne :) 9/10

Ana Mert 16.09.2007 13:39

Cytat:

Napisał Lizek
A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać :P A o Gimpie nie słyszałam.

No... tak... bmp jest największe, png jest dużo mniejsze od bmp a jpg jest mniejsze od png. I tylko jpg potrafi znieść mój internet.

Co do kolejnego odcinka...nie mam na razie weny i czasu (panuje u nas mała epidemia grypy - wszyscy z moje rodziny chorzy, łącznie ze mną- a co za tym idzie zarówno mama jak i tata mają urlop i siedzą w domu więc pilnują mnie żebym czasem za długo przy kompie nie siedziała...eh, bo godzina to ich zdaniem już długo. Sami więcej czasu spędzają przed telewizorem oglądając wszystko jak leci :|). Myślę ,że w przyszłym tygodniu znajdę czas o ile mamie znowu nie odwali (mama będzie wracać z pracy o 17 a tata będzie wychodził do pracy o 18. W trakcie gdy tata będzie w domu - czyli przed 18 - nie będę miała szans na żadną grę a jak mama będzie w domu a tata już wyjdzie do pracy... no cóż, zależy jaki mama będzie miała humor, czasami się wcale mnie nie czepia więc może znajdę czas).

miracle 16.09.2007 18:19

No cóż.
Mam nadzieję, że znajdziesz czas. :P
Chociaz wiem, że nie jest łatwo zrobić odcinek.
Ja kiedyś prowadziłam fotostory na innym forum. I mój sposób był taki:

Pisałam na kartce A4 odcinek i zaznaczałam, w których miejscach będą zdjęcia. Następnie robiłam zdjęcia w grze. (Np. kolejnego dnia)
A potem wstawiałam wszystko razem już połączone. Moim zdaniem to dobry sposób jeśli rodzice się czepiają ;P .
Pozdrawiam i życzę powodzenia xP

Ariedale 23.09.2007 07:44

Fajny pomysł fajne zdjęcia i świetne wykonanie. Fajny klimat, a zdjęcia są ślicze. Do III odcinka Ariedale:)

Miau 23.09.2007 08:00

To Fotostory mi się podoba. Fajny pomysł(też miałem zrobić fs o demonach(ale tych złych)). Zdjęcia świetnie wykonane, dialogi też super. No po prostu *****ioza.

Alatáriël 23.09.2007 08:08

Świetny komiks. Bardzo mi się spodobał, tym bardziej, że interesuję się takimi rzeczami. Czekam na kolejny odcinek...

mysza95 23.09.2007 16:12

Super komiks bardzo ciekawy.

Ana Mert 03.10.2007 11:08

Na razie nie mam głowy do fotostory. Studia się zaczynają, na prawo jazdy zdaję, rodzice się mnie czepiają ,że siedzę w domu przed kompem zamiast znaleźć sobie jakąś pracę (taa, mam jednocześnie chodzić na studia i pracować)...
Odcinek będzie jak się to wszystko ułoży (przed 26 października nie liczcie - mam wtedy egzamin na prawko i muszę się "przygotowywać" a przynajmniej sprawiać takie wrażenie. Jak zdam to może się zajmę odcinkiem-zależnie jeszcze od tego jak czaso i energochłonne będą studia - ale jeżeli nie to przerwa będzie dłuższa).

Karima 03.10.2007 12:50

Obyś się wyrobiła i życze powodzenia :D

monisia17 14.11.2007 09:06

super!!! czekam na następne

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:26.