![]() |
Odp: Z miasta na przedmieścia.
Cytat:
Cytat:
|
Tak, zgadzam się, domek na 10 :) Bardzo, bardzo ładny!
|
Nie mam zastrzeżeń. 10/10
|
Moze sie czepiam, ale...
Nie podoba mi sie to jak zmieszalas klasyka z nowoczesnoscia. Chodzi oczywiscie o to, ze na zewnatrz masz klasyczny ksztalt dworow ksiazecych, a wewnatrz totalnie nowoczesny styl-wszystko co sie da blyszczy, a wszystko co moze byc wykonane z metalu, jest z metalu! Mozna by to przedstawic za pomoca miernika ^^: Nowoczesny - -< - - -< Klasyczny Zielona stralka oznacza nowoczesnosc na zewnatrz, a czerwona wewnatrz. Radzilbym to zrownac. Oczywiscie decyzja nalezy do ciebie ^^. |
Cytat:
A poza tym właśnie o to chodzi w tym domku, żeby wnętrze oddzielić od zewnątrz. Miał z zewnątrz być prosty, zwyczajny, trochę skromny, a wnętrze miało być nowoczesne. Po to jest przed zdjęciami ten krótki opisik, żeby wyjaśnić mój pomysł na ten dom - simowie przenieśli się z dużego miasta na prowincję - dom z zewnątrz jest więc prowincjonalny, a wnętrze wielkomiejskie. |
Cudo... Nie ma co się rozpisywać, bo bym chyba pare dni pisał.
100/100 :D |
Eveline, a mogłabyś mi powiedzieć z jakich stron bierzesz dodatki? ;> z góry dziękuję :)) domek śliczny, naprawdę ;* szczególnie kuchnia :]
|
Brak mi słów!! Cudo!! Masz talent!! Wszystko idealnie dobrane, zarówno meble jak i pokrycia scian oraz podłóg! Ogródek też uroczy!! 10/10!!! :)
|
pięknyyy 10/10
|
Domek bardzo ładny. Też bede robić domek na forum:):)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:17. |