![]() |
Odp: Simki by Moniiia.
Śliczne :)! Naprawde Magda ma bardzo typową i orgianalną polską urode.Oczy bardzo ładne i świetnie dopasowałaś fryzure. Eveline/a jest piękna uwielbiam mulatki =P.
Ocena liczbowa (eh...) Magda:Mówiłam że oczy ładne ale jednak troche za szeroke. 9,5 Eveline/a:Poprostu 10/10 |
A według mnie oczy nadają jej oryginalności xD
Podoba mi sie, bardzo ładna :] |
Wszystkie są piękne!!! Naprawde mi się podobają!! A dasz link stronki z kturej sciągnełaś te piękne włoski??? I skąd da się piegi robić?? Bo ja nic o tym nie wiem!! Aha! A co do simek jeszcze to oceniam: 100/100 :P :)
|
1- za ostry makijaż, przynajmniej ja tak sądzę.
2- coś mi nie pasuje, ale nie wiem co. Magda- niezła, ale ma ciut za duże oczy. Eveline- cóż tu mówić, piękna! I gdybyś podała stronkę, z której ściągnęłaś jej włosy... |
ladne ladne i jeszcze raz super 10/10
|
Pierwsza simka jest bardzo ładna i ma śliczne pozy i są piękne zdjęcia. Ramona jest brzydka bo ma sylikonowe nadmuchane usta i starą zniszczona twarz. Reszta simek jest taka sobie, ta pierwsza jest najładniejsza.
|
Bardzo podoba mi się Magda... Te piegi dodają jej urody! :P A Ewelina też jest bardzo ładna... :)
|
Magda jest chyba najładniejsza. Możesz mi powiedzieć skąd masz włosy.? (Magdy ;p)
|
Włosy Magdy są z Peggy.
|
Ta ostatnia jest booooooooooooska normalnie genialna i śliczna i ogólnie najładniejsza z wszystkich które dotychczas zrobiłaś!!!!!!!!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45. |